Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
promise1907 » 23 May 2010, 18:44
Bond yazd覺:Promise saatinde screwed crown ( vidal覺 tepe ) mevcut. Herhangi bir ar覺za olduunu sanm覺yorum. Su ve toz ge癟irmezlik ad覺na daha uygun ve g羹venilir bir sistem normal yap覺daki crowna g繹re. G羹le g羹le kullan bu arada g羹zel saat alm覺s覺n.

Vidal覺 Tepe / Screwed Crown Nedir?
viewtopic.php?f=12&t=1611
bond hi癟 sorma rezil oldum
繹renicez 繹renicez

-

promise1907
-
- Kay覺t: 13 Ara 2009, 07:33
nickynick » 23 May 2010, 19:11
promise1907 yazd覺:Bond yazd覺:Promise saatinde screwed crown ( vidal覺 tepe ) mevcut. Herhangi bir ar覺za olduunu sanm覺yorum. Su ve toz ge癟irmezlik ad覺na daha uygun ve g羹venilir bir sistem normal yap覺daki crowna g繹re. G羹le g羹le kullan bu arada g羹zel saat alm覺s覺n.

Vidal覺 Tepe / Screwed Crown Nedir?
viewtopic.php?f=12&t=1611
bond hi癟 sorma rezil oldum
繹renicez 繹renicez

Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
- Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44
kroniksuper » 24 May 2010, 16:40
doruk merhabalar sen覺n saat覺n ayn覺s覺ndan der覺 kay覺sl覺 model覺n覺 ald覺m sna595p daha dogrusu hed覺覺ye al覺n覺cakt覺 bu model覺n覺 覺sted覺m s覺zler覺n ankettek覺 yard覺mlar覺n覺zla lak覺n saat bugun el覺m覺 ulast覺 ust krono tuu alttak覺ne cok sert ve 覺c覺ne dogru g覺rm覺yor alltak覺yle alakas覺 yok bu saat覺n tu tak覺m覺ndak覺 farkl覺l覺k orjinal olmas覺 m覺 yoksa b覺r sorun var bana ac覺l cvp ver覺rsen cok sev覺n覺r覺m ben覺m 覺c覺n cok oneml覺 gorusmek uzere
Sayg覺lar覺mla
kroniksuper
-

kroniksuper
-
- Ya: 42
- Kay覺t: 18 May 2010, 00:15
drk » 24 May 2010, 16:50
Merhaba kroniksuper. ncelikle yeni saatini g羹le g羹le kullan, emin ol 癟ok iyi bir tercih yapt覺n uzun zaman s覺k覺lmadan, severek kullanaca覺n bir saate kavumusun. 襤lk ald覺覺m zaman 羹st ve alt krono tular覺 aras覺nda benim saatimdede basma hissi a癟覺s覺ndan farkl覺l覺k vard覺 bunun 羹zerine ayn覺 model baka bir saati inceledim, ayn覺 olay覺n onda da olduunu g繹r羹nce rahatlad覺m. 襤in ilgin癟 yan覺 u an iki tuda bas覺nca ayn覺 hissi veriyor. Tavsiyem eer tular fonksiyonlar覺n覺 yerine getiriyorlarsa fazla dert etmemen, veya benim gibi bir saat癟iye gidip ayn覺 羹r羹n羹 inceleyip arada fark var m覺 yok mu g繹rebilirsin, ancak dediim gibi iki tu aras覺nda farkl覺l覺k olabilir. Umar覺m yard覺mc覺 olabilmiimdir.
-

drk
-
- Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24
kroniksuper » 24 May 2010, 20:49
tesekkrler drk bugun izmirde 4 5 saatc覺y覺 gezd覺m bugun esk覺 model oldugu i癟in eller覺nde bu saat覺n ayn覺s覺n olmad覺g覺n覺 soled覺ler yan覺 ayns覺nda gorup ayn覺 oldugunu bende goreb覺lsem sen覺n h覺b覺 rahatl覺cam ama saatc覺ler覺n ded覺g覺ne gore 覺lerde sorun yaratab覺l覺r ded覺ler o yuzden 覺ade etmey覺 dusunuyorum
Sayg覺lar覺mla
kroniksuper
-

kroniksuper
-
- Ya: 42
- Kay覺t: 18 May 2010, 00:15
drk » 24 May 2010, 21:55
Ne diyelim, anss覺zl覺k olmu

襤stersen serivse yollamay覺 bir dene, garantiden sorun varsa eer halledebilirler.
-

drk
-
- Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24
D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 205 misafir