TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SSC137P Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko SSC137P Kutu Açılışı

Mesaj swısstıme » 04 Oca 2013, 23:58

Güle güle kullanın Pil derdi de yok sanırım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
swısstıme

Mesaj Bond » 05 Oca 2013, 13:03

Tebrikler :champ: Güzel günlerde :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj retrograde » 06 Oca 2013, 17:39

Dün yeni açılan bir alışveriş merkezinde kahverengi kayışlısını gördüm ve inceledim gerçekten hoşuma gitti. Fiyat olarak 900küsür birşey dedi ama nakite en son sanırım 780 veya 740 dedi yanlış hatırlamıyorsam çok beğendiğim için almayı istesem de bi sirkeci turu yapmanın daha isabetli olacağını düşündüğümden şimdilik almadım. uzun bir süredir saat almak istiyordum max 1000 lira bütçeye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in saygıdeğer üyeleri.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj gorbay » 07 Oca 2013, 02:53

retrograde yazdı:Dün yeni açılan bir alışveriş merkezinde kahverengi kayışlısını gördüm ve inceledim gerçekten hoşuma gitti. Fiyat olarak 900küsür birşey dedi ama nakite en son sanırım 780 veya 740 dedi yanlış hatırlamıyorsam çok beğendiğim için almayı istesem de bi sirkeci turu yapmanın daha isabetli olacağını düşündüğümden şimdilik almadım. uzun bir süredir saat almak istiyordum max 1000 lira bütçeye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in saygıdeğer üyeleri.

Hocam mutlaka bi sirkeciye ugrayin ben bu saati 500 küsur fiyata almıştım sizin beğendiğiniz kahverengi deri kayislinin fiyatını 475 tl ye kadar indirmislerdi isterseniz adres verebilirim
Kullanıcı avatarı
gorbay

Mesaj retrograde » 07 Oca 2013, 10:51

gorbay yazdı:
retrograde yazdı:Dün yeni açılan bir alışveriş merkezinde kahverengi kayışlısını gördüm ve inceledim gerçekten hoşuma gitti. Fiyat olarak 900küsür birşey dedi ama nakite en son sanırım 780 veya 740 dedi yanlış hatırlamıyorsam çok beğendiğim için almayı istesem de bi sirkeci turu yapmanın daha isabetli olacağını düşündüğümden şimdilik almadım. uzun bir süredir saat almak istiyordum max 1000 lira bütçeye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in saygıdeğer üyeleri.

Hocam mutlaka bi sirkeciye ugrayin ben bu saati 500 küsur fiyata almıştım sizin beğendiğiniz kahverengi deri kayislinin fiyatını 475 tl ye kadar indirmislerdi isterseniz adres verebilirim

Adres verebilirseniz çok memnun olurum. Ctesi uğramayı düşünüyorum sirkeciye. İlginiz için teşekkürler.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj gorbay » 08 Oca 2013, 02:39

Konu ile ilgili özel mesaj attım, inceleyebilirsiniz
Kullanıcı avatarı
gorbay

Mesaj gorbay » 08 Oca 2013, 02:45

Arkadaşlar bu arada hafta sonu forumdan da arkadaşların tavsiyesi üzerine baran kayış mağazasına gittim, evet dükkan çok güzel, tamamen bu iş için dekore edilmiş, harikulade idi ancak gel gelelim içindeki adam bi o kadar itici geldi, gösterdiği şu geçirmez kayısı beğenmediğimi söyleyince ' O zaman bırak ' gibisinden kabaca bi üslup takındi..yazık gerçekten eğer içimizde taniyan varsa lütfen bu arkadaşı uyarsin, en azından müşterilerine karşı daha kibar olması gerektiğini bilsin, yalnış mu dusunuyorum acaba ?
Kullanıcı avatarı
gorbay

Mesaj Distributor » 09 Oca 2013, 18:50

gorbay yazdı:Arkadaşlar bu arada hafta sonu forumdan da arkadaşların tavsiyesi üzerine baran kayış mağazasına gittim, evet dükkan çok güzel, tamamen bu iş için dekore edilmiş, harikulade idi ancak gel gelelim içindeki adam bi o kadar itici geldi, gösterdiği şu geçirmez kayısı beğenmediğimi söyleyince ' O zaman bırak ' gibisinden kabaca bi üslup takındi..yazık gerçekten eğer içimizde taniyan varsa lütfen bu arkadaşı uyarsin, en azından müşterilerine karşı daha kibar olması gerektiğini bilsin, yalnış mu dusunuyorum acaba ?

Hayırlı, uğurlu olsun, saatinizi güle güle kullanın, tek kelime ile "very nice" bir model almışsınız. :champ: Baron firmasına gelince 1995 yılından beri, 1 cm yol alamayan, kabalığı marifet sanan, bir yerdir. Anladıkları dilden konuşmanı tavsiye ederim, ama yapı meselesi, seviye düşürmeye gerek yok, boş ver de unut... :thumbup:
Başarı gölgen olsun...
Kullanıcı avatarı
Distributor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners