retrograde yazdı:Dün yeni açılan bir alışveriş merkezinde kahverengi kayışlısını gördüm ve inceledim gerçekten hoşuma gitti. Fiyat olarak 900küsür birşey dedi ama nakite en son sanırım 780 veya 740 dedi yanlış hatırlamıyorsam çok beğendiğim için almayı istesem de bi sirkeci turu yapmanın daha isabetli olacağını düşündüğümden şimdilik almadım. uzun bir süredir saat almak istiyordum max 1000 lira bütçeye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in saygıdeğer üyeleri.
gorbay yazdı:retrograde yazdı:Dün yeni açılan bir alışveriş merkezinde kahverengi kayışlısını gördüm ve inceledim gerçekten hoşuma gitti. Fiyat olarak 900küsür birşey dedi ama nakite en son sanırım 780 veya 740 dedi yanlış hatırlamıyorsam çok beğendiğim için almayı istesem de bi sirkeci turu yapmanın daha isabetli olacağını düşündüğümden şimdilik almadım. uzun bir süredir saat almak istiyordum max 1000 lira bütçeye bu model bir saat ne tavsiye eder tsf'in saygıdeğer üyeleri.
Hocam mutlaka bi sirkeciye ugrayin ben bu saati 500 küsur fiyata almıştım sizin beğendiğiniz kahverengi deri kayislinin fiyatını 475 tl ye kadar indirmislerdi isterseniz adres verebilirim
gorbay yazdı:Arkadaşlar bu arada hafta sonu forumdan da arkadaşların tavsiyesi üzerine baran kayış mağazasına gittim, evet dükkan çok güzel, tamamen bu iş için dekore edilmiş, harikulade idi ancak gel gelelim içindeki adam bi o kadar itici geldi, gösterdiği şu geçirmez kayısı beğenmediğimi söyleyince ' O zaman bırak ' gibisinden kabaca bi üslup takındi..yazık gerçekten eğer içimizde taniyan varsa lütfen bu arkadaşı uyarsin, en azından müşterilerine karşı daha kibar olması gerektiğini bilsin, yalnış mu dusunuyorum acaba ?
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 222 misafir
|