Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
*vince teekk羹rler *vmetin teekk羹rler, emin ol daha yeni d繹nd羹m 癟emeden ama s覺rf dediini yapmak i癟in hafta i癟i bir f覺rsat覺n覺 bulup tekrar gitmeyi planl覺yorum nasipse inallah *alperen, teekk羹rler *kagankagan, teekk羹rler *serxx sen 襤zmir'e gelirsen emin ol elimizden bir 癟ay ile kurtulamazs覺n, verdiin 3 kilonun en az 1ini al覺r gidersin *Drago hocam teekk羹r ederim, bunlar elimden geldiince net olmas覺na 癟al覺t覺覺m fotoraflar detayl覺 teknik bilgi ise yolda Orjinal kutusu ile gelmedi ama orjinal sertifikas覺 ile geldi saatimiz Haza beyefendi ve gani g繹n羹ll羹 dostum *Razz buradan beenimi ve bana verii mutluluu kelimelere d繹kemeyeceim g羹zellikte MAV襤 birde hediye ilitirmi malum emanetimizin yan覺na, huzurunuzda kendisine 癟ok teekk羹r ediyorum ve bu hediyeyi bug羹n itibar覺 ile doum g羹n羹m olduu i癟in dostum *Razz'dan 31. ya hediyesi olarak kabul ediyorum Bu saatin arka kapa覺 癟ok houma gidiyor... Bilek fotoraflar覺m覺zda y羹ksek beenilerinizi umarak huzurunuzda...
Ben buraday覺m diyen harika bir saat, Razz ilk ald覺覺 g羹nden beri g繹z羹m 羹zerindeydi, iyi g羹nlerde kullan Mucadeleci Bu arada dogum gun羹n羹 de en i癟ten duygularla kutlar覺m dostum, aram覺za hosgeldin