TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNA595P1 Kullanıcı İncelemesi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko Sportura SNA595P1

Mesaj drk » 22 Kas 2010, 00:50

Talihsizlik olmuş, geçmiş olsun. Neyseki saatine sahip çıkan distribütör var. Saati yetkili satıcıdan almanın önemi. Yenisinin de sorun çıkaracağını sanmıyorum, çok çok düşük bir ihtimal.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SerkanGS » 23 Kas 2010, 01:44

sağol drk yarın geliyor saatim bir inceleme yapmayı düşünüyorum :)
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Mesaj ozsevenm » 15 May 2011, 00:20

mrbalar bende bu saatten aldım ama alarmını kuramıyorum nasıl olacak
Kullanıcı avatarı
ozsevenm

Mesaj drk » 15 May 2011, 00:23

Tepeyi gevşetin ve 1 kademe dışarı çekin. Alarm göstergesi istediğiniz saate gelene kadar kronograf sıfırlama düğmesine(alttaki) basın. Alarm saati ve normal saat aynı olduğunda 20 saniye kadar alarm çalacaktır. Eğer alarmı 20 saniyeden önce susturmak isterseniz herhangi bir kronograf düğmesine basın. Saatinizi güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Seiko Sportura SNA595P1 Kullanıcı İncelemesi

Mesaj melih » 13 Eyl 2011, 14:15

arkadaslar foruma yenı uye oldum velatura SNAA93P2 saatıyle ilgılı bı konu bulamadım sızce nasıl bı saat ?
Kullanıcı avatarı
melih

Mesaj Bond » 13 Eyl 2011, 14:41

Hoşgeldin :champ: Ne yaptın da bulamadın mesela? Aramaya "Velatura SNAA93P2" yazınca çıkıyor konu şak diye. Velatura'da yazarsan serinin çeşitli modelleri ile ilgili bir sürü yorum, inceleme ve teknik bilgi konusu var. Optik olarak beğeniyorsan güzel seri. Sahtesini alma dikkat et! Nereden anlarım diye soracaksan, fiyatından anlarsın ;) Araman sonucu forumda çıkan diğer konuları okursan tüm detaylara kolayca erişirsin. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 13 Eyl 2011, 18:50

Bond gerekli herşeyi yazmış zaten. Onun dışında bencede güzel bir saat. Mekanizması bu incelemedeki sporturayla aynı.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ufukman » 02 Eki 2011, 21:43

Merhaba arkadaşlar.. ben de 2007 den beri Seiko SNA451P (crome kasa) olanı kullanıyorum saatime aldığım günden beri aşığım desem yeridir.. ben de yıllarca saat takmam telefonum var fln diyordum. sonra saatin ne kadar önemli bir detay olduğunu anlayıp 1 yıl saat arayışına girdim piyasada 300-1000tl arasında beğendiğim neredeyse hiçbir saat yoktu bunun dışında. ben de Aydın saatten aldım o sırada siyah olanı çok hoşuma gitti ama fazla spor her kıyafetin altına gitmez diye çeliğini aldım. crono yu haftada 2-3 kez kullanmama rağmen henüz pil değişmedi. yanlız geçen yaz çelik kordonla birlikte 170gr bulan ağırlığı kurma kolunun elime nasır yapması ve tişört altında çelik kordon biraz classic durmasından deri kayış almaya karar verdim. kayış için 120tl istediler ben de sirkeci eşrafında dolanırken bir yerde aftermarket aynı kayışı buldum orjinalinden %-5 görüntü farkı var ve 40tl.. saatimi çok seviyorum ama deri kayış orjinal de olsa su değmesi ve yazın terden parçalanabiliyor. neyse gittiğim dükkandaki arkadaş ağustos ayından sonra gel çünkü yazın deri kayış terden etkilenir dedi. ben de ok :roll: diyip geçen sene eylül sonu gittim taktırdım. kolum hafifledi ve çok şık durdu.. yanlız kayışın söküm ve takımı ustalık istiyor yani evde can sıkıntısına değiştirilecek türden değil.. birde benim tuşların üzerindeki orange çizgilerin bazıları döküldü, aynı saatçi oje ile halledebileceğimi söyledi. :? başta garip geldi sonra aylarca aynı rengi bulmak için bujiteri önlerinde oje sepeti karıştırdım :lol: ve sonrası kız arkadaşımda buldum. sonuç mükemmel oldu. bir de eşya taşırken kasnak çevresinde duvara sürtmeden oluşan kılcal çizikler var onu da değiştirticem 1-2 sene sonra. camı iyi ki safir neredeyse 5 yıl olacak tek bir çizik yok.. iddiaya girip neşterle bile denedim çizilmiyor :P
neyse bi kol saatim için amma şey yazdım.. demek ki aşkımız hala ilk günki gibiymiş.. :champ: :D
bu da şahsı...
Resim
( geçenlerde SLR macro denemelerimde çekmiştim tozlu biraz ;) )
Kullanıcı avatarı
ufukman

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners