TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Prospex Scuba Diver "Sumo" SBDC003

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Bir Adet Japon Kutusu

Mesaj Thevenin » 26 Tem 2012, 19:06

Tebrikler, fiyat-performans Prospex'i :thumbup:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Thevenin » 26 Tem 2012, 19:11

Sakura " acik bufe " body sushi ayrica ibretlik 2Fast :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mucadeleci » 26 Tem 2012, 19:13

Rafine bir seçim olmuş, diver olarak alınabilecek saatler arasında f/p olarak üst seviyede, kaliteli bir saat. Bir ada ülkesi olan Japonya'dan Prospex serisi bir Seiko Diver çok nadide bir seçim :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Re: Seiko Prospex Scuba Diver "Sumo" SBDC003

Mesaj Frax » 26 Tem 2012, 19:34

İyi günlerde kullanın Sumo'yu :D :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj aokyy » 26 Tem 2012, 23:27

Mekanizması ile kendinden bahsettiren bir saat. Hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj insatiable » 27 Tem 2012, 01:40

necati yazdı:Çok güzel bir saat :champ: . Bir 'diversever' olarak satın alınan her diverın doğru bir karar olduğunu düşünüyorum :D
Saatin günlük sapmasını merak ediyorum. 6R15 için bu konuda başarılı olduğuna dair yazılar okudum. Forumdan birinin deneyimi daha faydalı olacak.
2fast4u :champ:

saati henüz kullanmaya başladım (nedenini bilmiyorum :D ) severek yeni aldıgım bir şeyi belirli bir süre kullanmama, muhafaza etme gibi bir huyum var. ilerleyen zamanda sapma ile alakalı, yine burada bilgilendirme yaparım.

DenizKSK yazdı:Çok sağlam ve kendine has bir karakteri olan saat almışsınız. Sanıyorum forumun ilk Prospex'i de sizin oldu. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin. :roll:
Bu arada ilk kez bir tahminim (mekanizma) doğru tuttu :D , 6R15 özellikle güç depolama süresi ile sayılan bir mekanizma. :thumbup:
İyi günlerde kullanın. :champ:

evet bende öyle zannediyorum. Bu Prospex ilk oldu sanırım. iyi dilekleriniz için teşekkürler.

asymptote yazdı:Hayırlı olsun insatiable :champ: Eskiden pek sıcak bakmıyordum ancak şimdi benim de bir diver alasım var ;) Sana Prospex'inle mutluluklar ve güzel tatiller diliyorum.. :thumbup:

Sagolun teşekkürler. Bende pek sıcak bakmıyordum fakat zamanla düşüncelerim değişti. Tavsiye ederim. Özellikle Prospex serisinden ultra tavsiye ederim.

Drk yazdı:Insatiable, güle güle kullanın :champ:

200 metre gazlı dalış için saatin 12 yönünün üstünde su direncini gösteren (?) göz (tam tanımı bu mu değil mi bilmiyorum, yanlışsa düzeltin)

Şu kısmı tam anlayamadım, oradaki luminovalı noktadan mı bahsediyorsunuz?

Sagol Drk, teşekkürler. evet o noktadan bahsetmiştim.

msturan yazdı:Hayırlı olsun insatiable, saat çok hoşuma gitti :champ: Video da süper :D

eyvallah sagolasın msturan. video ayumi cmylmz edition oluyor :D

KKarakuş yazdı:insatiable ; saatinizi güle güle kullanın , yanlız ben videoyu da ayrı beğendim :champ: :lol:

teşekkür ederim.

hozburun yazdı:Hayırlı olsun :champ:

sagol hozburun.

zifft yazdı:güle güle kullanın bunların turuncu beyazlarından edinesim var benim de.

eyvallah, teşekkürler. edinmek istediğiniz şey şu olmalı ki, harika bir görüntüsü var. şahsen tavsiye ederim, hatta ebay'dan satın aldıgım satıcı ile irtibata gecebilirsiniz.

Resim

Hsnmrycl yazdı:doğrusu ben sumo beklemiyordum o kutudan. Şaşırdım. Hayırlı olsun.
Mekanizmanın çok methini okumuştum ben de. Umarım dedikleri kadar vardır.
Ayrıca ben de sizin gibi safir kristal konusunu eksiklik olarak görüyorum bu saat için.
güle güle kullanın.

beklediğiniz modeli merak ettim açıkçası ? iyi dilekleriniz için teşekkürler.

serxx yazdı:Çok doğru bir seçim, bu diver'ı çok beğeniyorum ve bu fiyat aralığında kesinlikle düşünülmesi gereken bir model :thumbup:
Mekanizma hakkında olumlu yorumlar çok, bu arada ufak düzeltme yapayım 6r15 mekanizmanın 50 saat güç rezervi var.

İyi günlerde kullanın :champ:

ben yabancı bir dorumda 80 diye okumsutum ama demek yanlış bilgiymiş. sagolun teşekkürler serxx

conbay yazdı:Güzel bir saat iyi günlerde kullanın. Gümrük tecrübesi edinmişsiniz ilerde işimiz düşebilir size, sürekli Bond'u rahatsız etmeyiz böylece:)

Mavi kadran çok hoş duruyor. Ben de kurma kolundaki kabartma ve amblemlere çok takılıyorum. Orası boş olunca saat sanki kalitesizmiş, çok özen gösterilmemiş izlenimi bırakıyor bende. Bu yönden de çok başarılı.

Üst üste 4 Seiko açılışı oldu sanırım. Burayı Japonlar mı bastı ne:)

Tabi conbay ne demek gümrük ile alakalı her türlü sorunu danışabilirsiniz. aynen bende kurma kolundaki kabartmaya takılıyorum ve dikkat ederim. Saati tamamlayan bir unsur. orada bir amblem, harf yoksa eksik gibi geliyor. bu detay önemli benim için.

mlm yazdı:İnsatiable hayirli olsun, iyi gunlerde kullan :champ:

sagol teşekkürler mlm

Thevenin yazdı:Tebrikler, fiyat-performans Prospex'i :thumbup:

:thumbup:

mucadeleci yazdı:Rafine bir seçim olmuş, diver olarak alınabilecek saatler arasında f/p olarak üst seviyede, kaliteli bir saat. Bir ada ülkesi olan Japonya'dan Prospex serisi bir Seiko Diver çok nadide bir seçim :thumbup:

koyu bir seiko hayranının bu yorumu önemliydi benim için. sagol mücadelici. umarım ilerde grand seiko açılışı görürüz.

Frax yazdı:İyi günlerde kullanın Sumo'yu :D :champ:

sagol frax :)

aokyy yazdı:Mekanizması ile kendinden bahsettiren bir saat. Hayırlı olsun.

sagol aokyy
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj zifft » 27 Tem 2012, 23:45

insatiable yazdı:eyvallah, teşekkürler. edinmek istediğiniz şey şu olmalı ki, harika bir görüntüsü var. şahsen tavsiye ederim, hatta ebay'dan satın aldıgım satıcı ile irtibata gecebilirsiniz.

evet squale tiger ve victorinox dive master ile kapışacak ama şimdi değil daha yeni başladım sakin olmam lazım :roll:
There is no dark side of the moon really.
Kullanıcı avatarı
zifft

Mesaj fsinan » 28 Tem 2012, 00:45

Bu saat silikon kayış saati, çelik bilezik onun karizmasını çok bozuyor...Hele ki üstündeki.

Tam bir tool saat, çok güzel bir kasası var.

Bu saati bir yabancı firma elemanında görüp rica edip incelemiştim, kasası, dial bir o kadar kaliteli iken çelik bileziği, luglarının gevşekliği hoşuma gitmemişti. Belki de versiyon farkı vardır.

Yine de silikon kayış diyorum, değerlendirin.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners