Arctura SLQ025 takaslamak için belli süre alıp kullandığım bir model ama kolda kasa yapısına ve boyutuna göre oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim. Yanlız kasası çizilmeye çok daha müsait flow brushed 017'ye göre. Hiç renkli detayı olmamasıda bence eksik bir özellik ama genel olarak yakından oldukça klas duruyor. Gerçi saatde çok hor kullanılmış bir parça idi. Tam yuvarlak olmasıda eski seriye göre duruşu çok farkettiriyor mesela bende biraz büyük duruyordu. Alttaki resimden kasa yapısındaki eğim ve genişlik farkları çok daha iyi anlaşılabilir. 021/023 ise ikisinin arasında yapıda bir kasaya sahip, oda kolda çok güzel ve rahat duruyor benim fikrime göre. 025'e göre Honda Racing temalı 021 seçim olarak gayet yerinde sana katılıyorum Drk.

SLQ17 ise çok uzun zamandan sonra yakında gidebilir, onun kasa işçiliği ve koldaki yapısı çok daha başarılı Arcturaya göre. Seiko'nun bu özel limitli serilerini seviyorum genel olarak, favorim her zaman rahat duruşu ve farklı yapısı ile 017/019. Ozgur'unde genel saat profiline bakınca renkli detayları sevdiğini düşünüyorum, Sahip olduğu Sportura SLQ021, Zenith Defy Rainbow, Rolex Milgauss, TAG Heuer Formula 1 ve Seiko Sportura SNA595P1 hepsi renklerin küçük dokunuşları ile şekillenmiş özel ve dikkat çekici saatler. Victorinox Chrono Classic XLS MT ise gene ekstradan farklı bir özellik barındırıyor. Bunu incelemesinde göreceğiz