TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SLQ021&SLQ023 Seçimi Yardım(SLQ021 Alındı)

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Sizce Hangi Seiko Sportura Kinetic - SLQ021 vs SLQ023

Mesaj Ozgur » 15 Kas 2010, 21:36

NickyNick yazdı:Bond'da hazineleri çıkarmaya başladı ;)

:lol:
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj drk » 15 Kas 2010, 22:46

Güle güle kullanın. Arctura seçmediğinizde iyi olmuş, sporturalar daha güzel görünür bana hep. Dişli hakkındaki yorumlarınızı da yazarsanız sevinirim. :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archezia » 15 Kas 2010, 23:05

NickyNick yazdı:Bond'da hazineleri çıkarmaya başladı ;)

Evet ya Bond'un hazinelerini göremiyoruz hiç. Acaba admin olduğu için gizemli bir şahsiyet olarak kalmayı mı yeğliyor? (:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Frax » 15 Kas 2010, 23:14

Hayırlı olsun güzel seçim :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 15 Kas 2010, 23:29

Arctura SLQ025 takaslamak için belli süre alıp kullandığım bir model ama kolda kasa yapısına ve boyutuna göre oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim. Yanlız kasası çizilmeye çok daha müsait flow brushed 017'ye göre. Hiç renkli detayı olmamasıda bence eksik bir özellik ama genel olarak yakından oldukça klas duruyor. Gerçi saatde çok hor kullanılmış bir parça idi. Tam yuvarlak olmasıda eski seriye göre duruşu çok farkettiriyor mesela bende biraz büyük duruyordu. Alttaki resimden kasa yapısındaki eğim ve genişlik farkları çok daha iyi anlaşılabilir. 021/023 ise ikisinin arasında yapıda bir kasaya sahip, oda kolda çok güzel ve rahat duruyor benim fikrime göre. 025'e göre Honda Racing temalı 021 seçim olarak gayet yerinde sana katılıyorum Drk.

Resim

SLQ17 ise çok uzun zamandan sonra yakında gidebilir, onun kasa işçiliği ve koldaki yapısı çok daha başarılı Arcturaya göre. Seiko'nun bu özel limitli serilerini seviyorum genel olarak, favorim her zaman rahat duruşu ve farklı yapısı ile 017/019. Ozgur'unde genel saat profiline bakınca renkli detayları sevdiğini düşünüyorum, Sahip olduğu Sportura SLQ021, Zenith Defy Rainbow, Rolex Milgauss, TAG Heuer Formula 1 ve Seiko Sportura SNA595P1 hepsi renklerin küçük dokunuşları ile şekillenmiş özel ve dikkat çekici saatler. Victorinox Chrono Classic XLS MT ise gene ekstradan farklı bir özellik barındırıyor. Bunu incelemesinde göreceğiz :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Ozgur » 16 Kas 2010, 16:05

Bu arada F1 sanzıman dislisinle ilgi detayları http://www.seikowatches.com/f1gear/ adreste bulabilirsiniz. :lol:
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Önceki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners