Tabiki sana yakışır en longundan bir 7 serisi. A3 falan benim gibi reklamcı, serseri tayfasının arabası

Cct yazdı:ÖTV hariç fiyatı 100K. Bence bu performansa gayet makul ama ÖTV işte..
Ne yapayım abi Passat mı alayım?![]()
Fenalık geldi VW'den artık...
Cct yazdı:Clk vallahi haklısın ne diyeyim? Seçenek o kadar az ki.. Birde ben ikinci el otomobil işine sıcak bakmadığım için iyice sonuçsuz kalıyor arayışım..
Bg17,
Türkiye'de durum şu :
Eşime Beetle almadan önce Golf alalım diyorduk. Bir cumartesi günü çıktık evden 4 tane VW bayisi gezdik.
Sonuç :
Hiçbirinin elinde araba yok. En az 6 ay sıraya girmeniz gerekiyor bir Golf alabilmek için. 85K'dan başlıyor fiyatlar..
85K ve 6 ay sıra, o da en az. Alıyor insanlar, kimse demiyorki Golf bu ne 85K'sı? Daha çok artar bu vergiler..
Clk yazdı:Cct, eger amac gercekten iyi bir otomobil almak ise biraz komik gelecek ama Skoda tavsiye ederim. VW grubu icerisinde su an kalite kontrol'ü en iyi isleyen marka!!! (insider information) Motor, Sanziman, Sasi, hatta ic donanim VW.
BMW 1 serisi yine uygun fiyatli bir alternatif olabilir. Golf ile arasinda cok mu fiyat farki var?
Not : Ben sadece AUDI A1'in Skoda Fabia platformu üzerine üretildigini söyleyeyim, gerisini siz anlayin!
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir
|