Clk yazdı:Strider, aynen bizim satilmis ülke basini gibi Avrupa otomobil basini da satilmis durumda. Alabilecegin her otomobil dergisinde ki bu dergilerin %80'i ayni gruba ait, VW grubu araclari hep birinci cikar. Dergilerin kullanici yorumlari kismini okudugun zaman da okuyucularin "yeter artik" tarzinda ki yorumlarini görebilirsin. Kisacasi okudugun herseye inanma derim.
Bu arada arac dedigin gibi o kadar kötü ki diger gruplarin bir üst segment araclari ile karsilastiriyorsun. Soru su, CLA alma 1 serisi al yada CLA alma A3 al diyebiliyor musun?
Baskan ben audi fani veya bmw fani degilim ilk once onu belirteyim

bizim ailede bu markalarin hepsinden mevcut cunku bircogunu kullaniyorum bunuda ekleyeyim yani antipatiklik bir durumum yok onu soylemek istedim.
Dergi konusuna katilmiyorum cunku orada anlatilanlarin hepsi benimde bariz katildigim konular(yazi sonunda ekleyecegim mesela). Okuyupta inandim geldim burada yaziyorum gibi bir durum yok ki araci 2 kere tek bir kere arkadasamizla test ettik.
Baskan bu segment konusunu kendin soyluyorsun biraz daha fazla verip ust segment araca binecekken neden cla alinsin? Yok bir mantigi var ise soyleyin bende bileyim lutfen. Bizim bircok arkadasimiz cla alacakken biz vazgecirdik hepsi bmw 3 aldi ve cokta memnunlar.. Bunu evoque icinde soyleyebilirsiniz o zaman siz , evoque un segmenti x1 ve q3 tur bu ayni durum siz evoque o kadar para vericekken gidip bir ust segment x3 veya q5 alabilirsiniz. Bu kadar basit olay baskan, he bunlari demem aracin iyi yanlari olmadigi anlamina gelmez. Sordugunuz soruya cevap vermemisim, hayir alin demem ama bu alan kisiye gore degisir, zaten cla alacak adam 3 veya a4 alacak durumda olan birisidir eger bireysel tek kullanicaksa kisi cla daha guzel ve daha az diye dusunup cla alabilir, 1 veya a3 konusuna gelinceyse a3 sedan gayet guzel bir arac ben dusunurdum bmw icinse ayni seyi soyleyemeyecegim.Autshow dergisi alinti;