Arkadaşlar herkese merhaba çok önceden beri aklımızda olan bir proje aslında ama bütçelendirme, adet ve model gibi kriterler konusunda ortak bir karara varmak lazım. Basit bir proje olduktan sonra bence anlamsız. Gerçekten bize özel olacak bir model yapılabilirse elbette aklımızda başka projeler olmasına rağmen makul fiyatlandırma ile bunu da yaptırma imkanımız olabilir.
Henüz konuşmadık ama Kakafe arkadaşımız destek vereceğini söylemiş Brera'ya. Bende kendisi ile haberleşeceğim kısa zamanda. Rus saatleri ile ilgili başka tecrübeli ve bilgili arkadaşlarımızda mevcut forumda onlarda katkıda bulunur ise daha rahat ilerlenir. Ben şahsen Ankthas'ın gönderdiği modeli bir hayli beğeniyorum ve ilk rus saatim olmasına hayır demem

Ama bildiğim kadarı ile bu Rus projeleri özellikle meranom'un yaptıkları çok yavaş ilerliyor. Senelerdir süren projeler var. Belki Vostok için farklı kanallardan talepte bulunulabilir. Şu an tam araştırmadım biraz ekstra bilgi edinince ayrı konu açılıp elbette duruma bakabiliriz.
Selamlar