erdemguner35 yazdı:altanos bir servise götürüp turbosuna baktırın o arabanın...

mrbars yazdı:otomobil olayı biraz beklenti ve tecrübe olayı.
misal c segmentinden herhangi bir d segmentine geçiş yapıp, konfor ve yüksek süratte stabilite; sessizliğe alıştığınızda birdaha c segmentine dönüş neredeyse imkansız.
ya da, direksiyon tepkileri keskin bir otomobil ile bir bağ kurup alıştığınızda; ve araçtan beklentiniz de kısmen buysa; daha dingin bir arabaya geçtiğinizde alışması zor.
gt86 ile test sürüşüne çıktık; gazlıyorum; araba gitmiyor. toyota yetkilisi indiğimizde nasıl beğendiniz mi diye sordu. suratım bir karış; hayır dedim, çok yavaş. 200 hp 1300 kg bir araç hızlıdır ama benim karşılaştırdığım araç sınıfı direk arkadan itişli spor otomobil sınıfı. haliyle, 320d kadar giden bir spor otomobil tatmin etmiyor. ancak aynı performansı bir d sınıfında yaşasam, ağzım kulaklarımda inerdim. beklenti farkı.
serdar ile bedford'da ariel atom'dan indik, m3 gtp'ye bindik. lan araba gitmiyor, bildiğin kağnı. m3'te atomdan sonra tepkiler o kadar hantal ki, arabayı aşağılamaya başladık. 450 hp, sınıfında leziz ötesi bir m3'ten bahsediyoruz, ama kıyasladığın araç ariel atom olunca; m3'ü direk çöp gibi algılıyorsun.
o yüzden, araba karşılaştırmalarında yada yorumlarında; olayın beklenti ve kişisel tecrübe olduğunu unutmamak gerek. biri için mükemmel olan bir araç, diğeri için rezalet olarak görülebilir.
SeRxx yazdı:Erdem hocam motor konusunda VW iyi ama malzeme kalitesi gercekten kötü, Ford, Opel'de falan kalite daha iyi geliyor bana

basto yazdı:SeRxx yazdı:Erdem hocam motor konusunda VW iyi ama malzeme kalitesi gercekten kötü, Ford, Opel'de falan kalite daha iyi geliyor bana
Malzeme ve donanımda çalınıyor hakikaten. Özellikle donanım konusunda Türkiye olarak daha şanssızız.
Ancak diğer modellerde daha iyi malzeme kullanılıyor diyemeyiz pek. Bir ara Ford yeni Focus öne geçmiş gibi olsa da ardından gelen yeni Golf ile durum eşitlendi bence. Astra'nın da bunlardan pek bir artısı yok. Artık C sınıfı araçlarda konsolda yumuşak malzeme standart hale geldi. Ama konsol altı, ve kapı malzemeleri kalitesizliğini koruyorlar. Yine de VW ilk bakışta en azından işçilik ile diğerlerinin önünde sayılabilir. Gelin görün ki bu da uzun süreli tutmuyor aracı, benim Jetta 40.000 km'de ve tıkır tıkır sağdan soldan sesler çıkarmaya başladı.
fsinan yazdı:
Ayrıca son fiyatlandırma politikası ile VW grubu fiyatları gayet uygun, arabalar da gayet dolu, neyinden çalmış ki? Baz modelde bile elektromekanik el freni, lastik basınç sensörü, autohold, autostartstop ve full güvenlik donanımı...
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], sphinx, tgümüştekin, watchour ve 13 misafir
|
||||||||||||||