aladagli yazdı:Diver ve Partagas Short ile mis kokulu limon cicekleri arasinda arazi teftisinde..
Sent from my iPad using Tapatalk
mertk yazdı:Baran yazdı:mertk yazdı:Baran yazdı:Tüm D&R Magazalarından edinebilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bu gün D&R sordum, yok dediler.
4 tane D&R gezdim 4'ündede vardı.
Bizim şans işte, merkezde olmayınca böyle oluyor demekki
Baran yazdı:mertk yazdı:Baran yazdı:mertk yazdı:Baran yazdı:Tüm D&R Magazalarından edinebilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bu gün D&R sordum, yok dediler.
4 tane D&R gezdim 4'ündede vardı.
Bizim şans işte, merkezde olmayınca böyle oluyor demekki
Nerdesin bilmiyorum ama ulaşamazsan alıp kargolayabilirim ben.
mertk yazdı:
Sağol Baran, çok teşşekkürler de bende uzak değilim![]()
Çekmeköydeyim ya buluruz zaten cadde taraflarına indik miBizim buralarda pek önem yok bunlara herhalde
![]()
Gerçi Brandium'da bulamadım ben, hatta bayadır arıyodum dergiyi hiç bir yerde yok diyorlardı,saatolog'a mail attım geçen daha yeni çıkacağını belirttiler![]()
Bu arada QP dergisini okuyan var mı, alayım dedim satamadılar onu da alamadım zaten![]()
Güzel bir dergiye benziyor, birinin kol. el kitabını falan da veriyodu galiba baya ilgimi çekti.
Onun yerine Revolution aldım ama pek mekanizmalarla ilgili bir şey yok öyle eventler falan ama fena değil yine de, bizim gibilere hafif gelir pek güzel bulamadım yazıları malesef.
afl yazdı:mertk yazdı:
Sağol Baran, çok teşşekkürler de bende uzak değilim![]()
Çekmeköydeyim ya buluruz zaten cadde taraflarına indik miBizim buralarda pek önem yok bunlara herhalde
![]()
Gerçi Brandium'da bulamadım ben, hatta bayadır arıyodum dergiyi hiç bir yerde yok diyorlardı,saatolog'a mail attım geçen daha yeni çıkacağını belirttiler![]()
Bu arada QP dergisini okuyan var mı, alayım dedim satamadılar onu da alamadım zaten![]()
Güzel bir dergiye benziyor, birinin kol. el kitabını falan da veriyodu galiba baya ilgimi çekti.
Onun yerine Revolution aldım ama pek mekanizmalarla ilgili bir şey yok öyle eventler falan ama fena değil yine de, bizim gibilere hafif gelir pek güzel bulamadım yazıları malesef.
mertk, saatolog 2012 den beri Türkçe olarak da çıkıyor. Onun dışında 2 ayda bir Türkçe olarak Saat Dünyası, Revolution, Watch plus ve QP çıkıyor. Esquire ve GQ da yılda bir kere saat eki veriyor. İngilizce Watch Journal ve Watch Time'ı Türkiye'de bulmak mümkün. Bütün bunların içinde en iyisi kesinlikle Watch Time, sonra da QP. Watch Journal her sayısını bir konuya ayırıyor (complications, vintage, dial vs gibi). Yurtdışından alırsanız Vanity Fair ilkbahar ve sonbahar edition olarak ON TIME eki veriyor. Vanity fair magazin falan demeyin gördüğüm en iyi saat dergilerini hazırlıyorlar. Ama asıl hazine almanca dergilerde. Genel saatleri ve trendleri takip edenler dışında sadece mekanizma, sadece kadran ve işlemeler, yılın spor saatleri vs gibi özel editionlar / kataloglar yapıyorlar. Merak edene daha isim ve başka dillerde de dergi tavsiyesinde bulunabilirim.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, kordonman ve 94 misafir
|