TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Nisan 2025 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Nisan 2015 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj MertYe » 08 Nis 2016, 22:29

Matematik dersi dediler aldık. Derste sayı yok bu nasıl iş :D

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj aladagli » 08 Nis 2016, 23:00

Diver ve Partagas Short ile mis kokulu limon cicekleri arasinda arazi teftisinde..

Resim

Sent from my iPad using Tapatalk
Asmanda bürküt, jerde kökbörü bol
Kullanıcı avatarı
aladagli

Mesaj o2o » 08 Nis 2016, 23:10

aladagli yazdı:Diver ve Partagas Short ile mis kokulu limon cicekleri arasinda arazi teftisinde..

Resim

Sent from my iPad using Tapatalk

Doğanın kokusu burnuma geldi resmen[emoji106][emoji122][emoji122]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj coolfire » 08 Nis 2016, 23:10

Gene costu buralar, lange, ap, el yapimi purolar :champ:

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj Baran » 08 Nis 2016, 23:11

mertk yazdı:
Baran yazdı:
mertk yazdı:
Baran yazdı:Tüm D&R Magazalarından edinebilirsiniz.

Ben bu gün D&R sordum, yok dediler.

4 tane D&R gezdim 4'ündede vardı.

Bizim şans işte, merkezde olmayınca böyle oluyor demekki :lol:

Nerdesin bilmiyorum ama ulaşamazsan alıp kargolayabilirim ben.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mertk » 09 Nis 2016, 00:13

Baran yazdı:
mertk yazdı:
Baran yazdı:
mertk yazdı:
Baran yazdı:Tüm D&R Magazalarından edinebilirsiniz.

Ben bu gün D&R sordum, yok dediler.

4 tane D&R gezdim 4'ündede vardı.

Bizim şans işte, merkezde olmayınca böyle oluyor demekki :lol:

Nerdesin bilmiyorum ama ulaşamazsan alıp kargolayabilirim ben.

Sağol Baran, çok teşşekkürler de bende uzak değilim :D

Çekmeköydeyim ya buluruz zaten cadde taraflarına indik mi :lol: Bizim buralarda pek önem yok bunlara herhalde :lol:

Gerçi Brandium'da bulamadım ben, hatta bayadır arıyodum dergiyi hiç bir yerde yok diyorlardı,saatolog'a mail attım geçen daha yeni çıkacağını belirttiler :lol:

Bu arada QP dergisini okuyan var mı, alayım dedim satamadılar onu da alamadım zaten :lol:

Güzel bir dergiye benziyor, birinin kol. el kitabını falan da veriyodu galiba baya ilgimi çekti.

Onun yerine Revolution aldım ama pek mekanizmalarla ilgili bir şey yok öyle eventler falan ama fena değil yine de, bizim gibilere hafif gelir pek güzel bulamadım yazıları malesef.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj afl » 09 Nis 2016, 02:52

mertk yazdı:

Çekmeköydeyim ya buluruz zaten cadde taraflarına indik mi :lol: Bizim buralarda pek önem yok bunlara herhalde :lol:

Gerçi Brandium'da bulamadım ben, hatta bayadır arıyodum dergiyi hiç bir yerde yok diyorlardı,saatolog'a mail attım geçen daha yeni çıkacağını belirttiler :lol:

Bu arada QP dergisini okuyan var mı, alayım dedim satamadılar onu da alamadım zaten :lol:

Güzel bir dergiye benziyor, birinin kol. el kitabını falan da veriyodu galiba baya ilgimi çekti.

Onun yerine Revolution aldım ama pek mekanizmalarla ilgili bir şey yok öyle eventler falan ama fena değil yine de, bizim gibilere hafif gelir pek güzel bulamadım yazıları malesef.

mertk, saatolog 2012 den beri Türkçe olarak da çıkıyor. Onun dışında 2 ayda bir Türkçe olarak Saat Dünyası, Revolution, Watch plus ve QP çıkıyor. Esquire ve GQ da yılda bir kere saat eki veriyor. İngilizce Watch Journal ve Watch Time'ı Türkiye'de bulmak mümkün. Bütün bunların içinde en iyisi kesinlikle Watch Time, sonra da QP. Watch Journal her sayısını bir konuya ayırıyor (complications, vintage, dial vs gibi). Yurtdışından alırsanız Vanity Fair ilkbahar ve sonbahar edition olarak ON TIME eki veriyor. Vanity fair magazin falan demeyin gördüğüm en iyi saat dergilerini hazırlıyorlar. Ama asıl hazine almanca dergilerde. Genel saatleri ve trendleri takip edenler dışında sadece mekanizma, sadece kadran ve işlemeler, yılın spor saatleri vs gibi özel editionlar / kataloglar yapıyorlar. Merak edene daha isim ve başka dillerde de dergi tavsiyesinde bulunabilirim.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj mertk » 09 Nis 2016, 03:51

afl yazdı:
mertk yazdı:

mertk, saatolog 2012 den beri Türkçe olarak da çıkıyor. Onun dışında 2 ayda bir Türkçe olarak Saat Dünyası, Revolution, Watch plus ve QP çıkıyor. Esquire ve GQ da yılda bir kere saat eki veriyor. İngilizce Watch Journal ve Watch Time'ı Türkiye'de bulmak mümkün. Bütün bunların içinde en iyisi kesinlikle Watch Time, sonra da QP. Watch Journal her sayısını bir konuya ayırıyor (complications, vintage, dial vs gibi). Yurtdışından alırsanız Vanity Fair ilkbahar ve sonbahar edition olarak ON TIME eki veriyor. Vanity fair magazin falan demeyin gördüğüm en iyi saat dergilerini hazırlıyorlar. Ama asıl hazine almanca dergilerde. Genel saatleri ve trendleri takip edenler dışında sadece mekanizma, sadece kadran ve işlemeler, yılın spor saatleri vs gibi özel editionlar / kataloglar yapıyorlar. Merak edene daha isim ve başka dillerde de dergi tavsiyesinde bulunabilirim.

Abi, saatolog her sene almıştım zaten.

Dediğim gibi Rev. pek hoşuma gitmedi, zaman geçirdi o kadar.QP'yi alıcam, merak etmiştim zaten.

Dil ingilizce olduktan sonra bana farketmez zaten.Dediğin dergilere bir bakayım :champ:

Esquire görmüştüm de big watch book falandı galiba konsepti, pek çekici gelmedi, almaya değer mi ki bu?
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, delay, Junshi ve 98 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners