TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fotoğraflarımız

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Fotoğraflarımız

Mesaj basto » 25 Mar 2013, 21:32

Değildir elbet asymptote haklısın üstad. ama vakit ve nakit kısıtlaması birine ağırlık vermeye neden oluyor. Şu an fotoğraf çekeceğim vakitlerde saatçi saatçi geziyorum, netten foto yerine saat sitelerine bakıyorum ancak. Yeni ekipman yerine de yeni saat alıyorum :)
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj asymptote » 25 Mar 2013, 21:35

Haklısın, parayı bulsan bile zamanı bulamıyorsun.. Paranın satın alamadığı tek şey zaman.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Ynt: Fotoğraflarımız

Mesaj hydrocon » 25 Mar 2013, 21:44

Mk2 yi sattım bir daha almam :) ya RX100 gibi büyük sensörlü bir kompak makina alıcam yada girmişken yeni nesil ucuz ff sensörlü bir gövde alıcam D600 gibi.. ikisinin arasında kalmak istemiyorum..
Sen devam et sakın boşlama..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj asymptote » 25 Mar 2013, 21:48

Aynalılar nasıl hydrocon?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj basto » 25 Mar 2013, 21:55

Abi bir kaç seneye ben 5D istiyorum dur bakalım...
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Re: Ynt: Fotoğraflarımız

Mesaj hydrocon » 25 Mar 2013, 22:19

Asymptote, aynalılar güzel özellikle sony nex serisi başarılı ve lenslerine de sony büyük yatırım yapıyor zaten sonrada micro 4/3 gövdeleri ve lensleri sıralayabiliriz ki aynasız aleminin başını çeken iki grup bu ikisi.
Genel olarak baktığımızda sensörlerin ürettiği fotoğraf kalitesi oldukça iyi zaten nex serisinde sony apsc sensör kullanıyor. Fotoğraf kalitesini çözdük lens çeşitliliği ne alemde? O konuda da seçenek sayısı tatminkar ve aritmetik olarak artmakta çünkü özellikle uzakdoğu pazarında aynasız küçük sistemler hacimli dslr gövdelere tercih ediliyor. Konuyu çıkmazda bırakan kısım şu ucuz bir aynasız olarak Panasonic G1X çok güzel makina ve gövde fiyatı bh de 320$ civarında, üzerine objektif almak istediğinde fiyat 2000$ a çok rahat çıkıyor. Bu verdiğim uygun örnekti sistemi sony nex 6 ile değiştirsek 3000$ a çıkmamak elde değil. Velhasıl rasyonel olmaktan çıkıyor..
Fotoğrafda saat gibi bütçe ile mukabil bir yerden sonra o fotoğraf kalitesi kesmiyor ne yazık ki :) mk2 ve 135 f2 L lensimle akşam istiklalde flaşsız fotoğraf çektiğimde farklı bir alemin var olduğunu anlamıştım :)
Setimi elden çıkardığımdan beri bekliyorum ucuz birşey alamıyorum ürettiği fotoğraf kalitesinden ötürü :) bir evlilik hediyesi olarak anneme D600 aldırsam muhteşem olabilir :)
basto, mk2 güzel ama ff çok maliyetli croplu gövdede kullandığın her objektifi kullanamazsın ama kalitesi lati lokum o ayrı :)
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj neco » 25 Mar 2013, 22:34

bastro; fotolar çok güzel ellerine sağlık,, bende önceki senelerde senin gibi fotoğraf hobimdi, saat merakı başlayınca pek ilgilenemez oldum,, tam 100mm f2,8 ve 17-50mm f2,8 alacakken vazgeçtim onun yerine gittim saat aldım :D
Kullanıcı avatarı
neco

Mesaj basto » 25 Mar 2013, 22:46

Aslında saatten önce 85 mm f2.8 de alınabilir neco :thumbup:

Teşekkürler
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners