Murderbunnie benim de ilk pipom ahin Sar覺y覺ld覺z oldu, i癟iminin l羹leta覺 pipodan daha keyifli olduunu rahatl覺kla s繹yleyebilirim. Fakat ilk etapta pipo say覺s覺n覺 art覺ramayacak(haftan覺n her g羹n羹 i癟in bir pipo alamayacak) piposeverler i癟in dinlendirmeye en az覺ndan briar kadar ihtiya癟 duymad覺覺 繹ng繹r羹len l羹leta覺 pipolardan bir tane edinmek laz覺m derim. Nitekim ilk etapta ben de 繹yle d羹羹nd羹m ve iki en fazla 羹癟 pipo ile bir d繹nem idare ederim derken hadise biraz daha geniledi ve daha bug羹n elime ulaan Savinelli cep piposu ve yoldaki 3 pipo ile beraber imdilik 6 pipom olacak

fakat uslanmad覺m, ebay'de estate birka癟 Stanwell, Peterson ve Savinelli takip ediyorum

T羹t羹n konusu hakikaten bambaka bir derya, 癟ok farkl覺 ve deiik tatlar mevcut ve insan hepsini bir an 繹nce denemek ve t羹t羹nlerin aromalar覺n覺 dama覺nda hissetmek i癟in sab覺rs覺zlan覺yor.
Benim imdilik deneyebildiklerim, Holger Danske Honey, Mac Baren Regular, Mac Baren Royal, Mac Baren Cherry, Captain Black Gold, Captain Black Royal(san覺yorum 癟akmas覺na denk geldim berbat bir tad覺 var), T羹rk Pipo t羹t羹n羹(hastas覺 oldum), Yaylada Pipo t羹t羹n羹 ve bu markan覺n aromal覺 t羹m 癟eitlerini(sade, vanilya, 癟ikolata ve kar覺覺k orman meyveli) denedim. Daha balayal覺 癟ok olmad覺 ve 癟eitli konularda acemiliimi daha yeni at覺yorum, dolay覺s覺yla ilk zamanlardaki dil 覺s覺rmas覺 vs. safhas覺n覺 daha yeni yeni atlay覺p t羹t羹nlerin aromalar覺n覺 dama覺mda hissemeye balad覺m. Ve ilk etapta i癟e 癟ekmeden t羹t羹n i癟menin ne manas覺 olabilir derken, pipo t羹t羹n羹n羹n duman覺n覺 i癟ime 癟ektiimde o aroman覺n tad覺n覺 hissedememe d羹羹ncesi beni korkutuyor
A覺z sal覺覺 癟ok 繹nemli bu arada, d羹zenli di ve a覺z temizlii, ve yatmadan mutlaka gargara art, en az覺ndan ben 繹yle yap覺yorum.
Hen羹z 癟ok ama 癟ok acemiyim, bakal覺m elimizden-dilimizden ne pipolar ve ne t羹t羹nler ge癟ecek

T羹rk Pipo Kul羹b羹ne de 羹ye oldum, oradan da faydal覺 bilgiler ediniyorum.
Pipoevi diye g羹zel bir blog var, oray覺 da elimden geldiince takip etmeye 癟al覺覺yorum.
Haftada iki g羹n(haftasonlar覺) ve akamlar覺 pipolar覺ma ve kendime istirahat veriyorum, zaten iyerinde ofiste duruyorlar, evde de kullanm覺yorum. zleyince i癟im keyfi daha bir guzel oluyor
K覺smet olursa bir g羹n birer kahve eliinde kar覺l覺kl覺 t羹tt羹r羹r羹z

Teekk羹rler