TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fotoraflar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Fotoraflar覺m覺z

Mesaj Miriel » 02 Eyl 2012, 18:46

asymptote yazd覺:Saat fotoraflar覺 g羹zel :champ:

:champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Mesaj fbolukbas » 02 Eyl 2012, 21:24

Miriel ilk fotoraflara g繹re b羹y羹k ilerleme var :thumbup:
evet saat fotoraflar覺 daha g羹zel. Belki kalem saatin tepesinde deilde yan覺nda falan daha g羹zel olabilir.
Ku da 繹yle, g羹zel olmu.. Kadraj 癟ok daha temiz, eskisi ile kar覺lat覺r覺rsan sen de fark覺 farkedeceksin.
Asl覺nda kuu balkon korkuluunun 羹zerinde yakalamaya 癟al覺, arka plan bo olsun, g繹z hizas覺ndan dene. 18-55 den baka objektifin varm覺?

Edit : Miriel kalem 羹zerindeki barkod etiketini s繹k istersen :) 繹yle kalem masada arkada fasik羹ller, IWC portuguese havas覺nda bir fotoraf olsun :)
Ay fotoraf覺n覺 da g繹relim tabi...

Asymptote, hani bizim astronomi bal覺覺m覺z? topu en son sana atm覺t覺m :)
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj Miriel » 02 Eyl 2012, 21:53

Teekk羹rler Fbbolukbas. Fotoraflar覺 sizin s繹ylediklerinizi dikkate alarak 癟ekmeye 癟al覺覺yorum. Saat fotoraf覺n覺 eer eve gelirsem yar覺n 癟ekip eklerim. Elimde sadece 18-55 lens var. Bu gece bir ay fotoraf覺 daha deneyip onu da en k覺sa zamanda eklemeye 癟al覺aca覺m. Asl覺nda balkon korkuluunda 癟ektiim bir ku fotoraf覺 var fakat arka planda binalar olduu i癟in eklememitim. Tekrardan teekk羹rler. Telefondan yazd覺覺m i癟in biraz kar覺覺k oldu kusura bakmay覺n
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj asymptote » 02 Eyl 2012, 22:14

fbolukbas yazd覺:Asymptote, hani bizim astronomi bal覺覺m覺z? topu en son sana atm覺t覺m :)

Hafta sonu il d覺覺ndayd覺m, nete girme ans覺m olmad覺 pek. Bal覺k a癟mak kolay da, bir 繹n haz覺rl覺k yapmak gerek. Sen mutlaka kafanda d羹羹nm羹s羹nd羹r bir eyler, kim ilk haz覺r olursa o a癟s覺n bal覺覺 :) :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj fbolukbas » 02 Eyl 2012, 22:42

Anlat覺k... Bu arada yazmay覺 unutmuum stellarium kulland覺m hala da y羹kl羹 kalm覺. Jupiter fotoraf覺nda bu yaz覺l覺mla bulmutum uydular覺, o zaman 繹yle not d羹m羹s羹m fotoraf alt覺na : Fotoraftaki Uydular S覺ras覺yla Solda : Callisto Ve Europa, Sadaki Ise Ganymede. D繹rd羹nc羹 Uydu Io Ise Jupiterin n羹nde Veya Arkas覺nda..
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Mesaj drk » 02 Eyl 2012, 22:44

Miriel, eskiye g繹re 癟ok daha iyi, bu h覺zla ilerlemen dileklerimle :champ:

Tabi 繹ncelik dersler olmas覺 kouluyla ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Miriel » 02 Eyl 2012, 22:56

Teekk羹rler Drk. 襤n dersler iyi gidiyor hoca saolsun 癟ok ilgileniyor. Fotoraf konusunda da sizin yard覺mlar覺n覺z dorultusunda elinden geldiince bir eyler yapmaya 癟al覺覺yorum. u an ay fotoraf覺 癟ekmeyi deniyorum fakat bir t羹rl羹 beceremedim. S羹rekli havada ki k羹癟羹k bir 覺覺k kayna覺 gibi 癟覺k覺yor
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Mesaj fbolukbas » 02 Eyl 2012, 22:58

Miriel yazd覺:Teekk羹rler Drk. 襤n dersler iyi gidiyor hoca saolsun 癟ok ilgileniyor. Fotoraf konusunda da sizin yard覺mlar覺n覺z dorultusunda elinden geldiince bir eyler yapmaya 癟al覺覺yorum. u an ay fotoraf覺 癟ekmeyi deniyorum fakat bir t羹rl羹 beceremedim. S羹rekli havada ki k羹癟羹k bir 覺覺k kayna覺 gibi 癟覺k覺yor

Manuel netlemeyi dene s覺k覺nt覺 oluyorsa netlemede.. 18-55 de biraz k覺sa kalabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: cbmad ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners