"pipoyu sigara gibi dudak ucunla da i癟iyor olabilirsin. A覺zl覺覺n duman 癟覺kan k覺sm覺n覺 dama覺na doru(dilerin arkas覺, a覺z boluu) gelecek ekilde az覺na yerletirmeli ve 癟ekmelisin" Sorunum kesin burada bence rendiim 癟ok iyi oldu. Bi de s繹nmesine hi癟 izin vermiyorum desem yeridir san覺r覺m
Murderbunnie 'pipoyu yormak' diye bir deyim var Pipoyu ve kendini fazla yormadan, atei fazla harlamadan 'serin serin' keyifle t羹tt羹rmek ve tabi ki a覺z sal覺覺m覺za Sedir Hocam覺z覺n vurgu yapt覺覺 gibi gerekenden daha fazla 繹zen g繹stermek gerekiyor Eskiden dilerini sadece yatmadan 繹nce f覺r癟alayan ben, imdi g羹nde iki kez f覺r癟al覺yorum ve yatmadan 繹nce mutlaka gargara yap覺yorum
Bedeni de i癟tii t羹t羹n gibi yan覺p k羹l oldu, yanan bedenine olmasa da, kendisine selam olsun Ve bence her ne olursa olsun, doum, 繹l羹m, yan覺, y覺k覺l覺, varolu.. Bir mana bar覺nd覺rmad覺ktan ve nihayetinde bir mana meydana getirmedikten sonra hepsinin i癟i bo, ayn覺 pipo gibi.. Ancak i癟ine t羹t羹n koyunca s覺rr覺 aikar oluyor.. Ondan sonra da pek tabii olarak; ver elini eeittiremcekare
Kazak da 癟ok manidar mesela, s覺f覺r yaka. Ama ne varsa o s覺f覺r覺n i癟inden 癟覺k覺yor.. Mesela ba覺 ve buna bal覺 olarak bildii, d羹羹nd羹羹 herey.. Hepsi 0'(n)dan