TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj vmetin » 06 Mar 2013, 02:29

Hi癟 bulama, sigaraya geri balaman覺 kolaylat覺r覺r o kadar.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj mlm » 06 Mar 2013, 09:42

Asymptote topla cesaretini ada覺m, bu bal覺a 癟ok ey kataca覺ndan eminim :D
Vmetin; Volkan abi hakl覺 olabilirsin, ama kesinlikle sigaraya tekrar balamay覺 d羹羹nm羹yorum, bakal覺m g繹receiz, saolas覺n :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj tanermetin » 06 Mar 2013, 10:08

Merhabalar Pipo konusunda 癟ok deneyimli olduumu s繹yleyemem zira sadece bir tane pipom var. Onu da sadece haftada bir defa zevk i癟in kullan覺yorum. Sigara hi癟 kullanmad覺m, ancak na癟izane g繹zlemlediim pipo ve sigara i癟iciliinde baz覺 temel farklar var. rnein sigara gibi cierlere 癟ekilmiyor duman a覺zda dolat覺r覺l覺p burun ve a覺zdan veriliyor. Ayr覺ca pipo 羹stadlar覺 piponun zevkle i癟ilmesi gerektiini s繹ylerler yani sigaradaki gibi efkarland覺m bir tane yakay覺m olmaz.Bunun yan覺 s覺ra pipo i癟iminin bir rit羹eli vard覺r; doldurulmas覺, yak覺lmas覺, atei ve i癟imi belli bir bilgiyi gerektiyor, bunlar eksik olduunda pipodan al覺nan zevk de azal覺yor. Dolay覺s覺yla eer i癟meye kararl覺ysan覺z daha 繹nce pipo deneyimi olan birinden yard覺m almakta fayda var yada internette bir 癟ok video var bunlardan da yararlanabilirsiniz.

Pipo yap覺m覺 i癟in kullan覺lan ve kabul g繹rm羹 materyal genelde briar, bizde g羹l k繹k羹 olarak ge癟en bir aa癟, ki bu aa癟 yanmaya olduk癟a mukavim bunun yan覺s覺ra kullan at eklinde olan m覺s覺r ko癟an覺ndan yap覺lma pipolar da var bunlar覺 da deneyebilirsiniz eer pipo i癟mek size g繹re deilse b繹ylece pipo i癟in edeceiniz masraftan da kurtulmu olursunuz.

T羹t羹n konusunda bildiim kadar覺yla tekelin t羹t羹nleri yasal olarak bulmak m羹mk羹n, pipomarket adl覺 sitede bu t羹t羹n羹n yan覺 s覺ra bir 癟ok malzeme balang覺癟 kiti de sat覺l覺yor. Pipo al覺m覺 i癟in ebay'e de bakabilirsiniz. 襤lk etapta aromal覺 t羹t羹nleri pek 繹nermiyorlar ki ben de kat覺l覺yorum, bir s羹re kulland覺覺m borkum riff cherry cavendish adl覺 t羹t羹n hem 癟ok s覺cak yan覺yordu hem de 覺s覺rma tabir edilen harl覺 yanmadan dolay覺 oluan ve a覺zda ve dilde ho olmayan bir etki yarat覺yordu. Onun yerine daha doal ve aromas覺z olan Amphora full aroma y覺 tavsiye ederim. Duty free'lerde bulunabiliyor. Eer yurtd覺覺na 癟覺kan bir tan覺d覺覺n覺z olursa ondan rica edebilirsiniz.

Keyifli i癟imler
襤yi g羹nler dilerim,
Kullan覺c覺 avatar覺
tanermetin

Kay覺t: 28 Oca 2011, 12:53

Mesaj mlm » 06 Mar 2013, 11:53

Sevgili Tanermetin yorumlar覺n覺z ve tavsiyeleriniz i癟in teekk羹rler :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj corelli » 07 Mar 2013, 13:00

Babam i癟erdi ve herg羹ne 1 pipo d羹ecek ekilde 7 tane kullan覺rd覺 bir o kadar da kullanmad覺覺 at覺l olanlar vard覺. L羹le ta覺ndan yap覺lm覺 olanlar覺nda iyi olduunu duydum. Emici bir ta oluundan 羹st 羹ste 2-3 g羹n rahatl覺kla kullanmaya olanak tan覺yormu. Yurtd覺覺ndan sipari verenler vard覺. Fakat dikkat etmeniz geren s羹s i癟in yap覺lm覺 olanlar覺ndan deil kullan覺lmak 羹zere yap覺lm覺 olanlar覺 almak laz覺m. Bu arada nas覺l i癟lerine 癟ekmiyorlar (puro i癟inde ge癟erli) anlayabilmi deilim ve i癟ine 癟ekmeyince neden i癟ilir? :P
Kullan覺c覺 avatar覺
corelli

Ya: 52
Kay覺t: 21 ub 2013, 12:35

Mesaj mlm » 07 Mar 2013, 13:16

襤kinci pipom l羹leta覺ndan olacak y羹ksek ihtimal, malum Eskiehirliyiz :)

Merak ve ilgi duyduum hereyin dibine kadar suyunu 癟覺kartt覺覺m gibi, kafay覺 takt覺m ya, k覺sa zamanda birka癟 pipo daha al覺r覺m kesin :)
Hatta d羹n kendimi daha ilk pipom elime ulamadan ikincisine bakarken buldum :)

Eski sigara tiryakisi olduumdan i癟ine 癟ekmeden i癟me konusunda baya zorlanaca覺m gibime geliyor, olmad覺 ufak ufak 癟ekeriz, who cares :D

Baban覺z覺n pipolar覺 ile ilgili payla覺mlar覺n覺z覺 beklerim ;)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Re: Ynt: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj drk » 07 Mar 2013, 20:32

B羹t羹n t羹t羹n mamulleri sal覺a zararl覺d覺r, sonu 繹l羹me varabilen 癟ok ciddi hastal覺klar覺n bal覺ca sorumlusu olduu bilinen bir ger癟ektir, 羹stelik bu zarar verme i癟enle s覺n覺rl覺 kalmaz, kiinin 癟evresi de etkilenir... Bu yaz覺 uzar gider... Bilinen ger癟ekler.

En iyisi hi癟 balamamakt覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj mlm » 07 Mar 2013, 20:47

Dorukcum teekk羹rler, ben yine de bir denemek istiyorum m羹sadenle :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kimiky1, Mtn, raven ve 92 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners