襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Bu konuyu yeni gor羹yorum Fatih Aabey , kusuruma bakma ama su癟 sende. st 羹ste kutu a癟覺l覺rsa olaca覺 budur
Renkleri ile bana yak覺n olmasa da saat olarak m羹kemmel bir se癟im olmu. Daha tan覺mak nasip olmasa da sizi seviyorum Fatih Aabey Hay覺rl覺s覺 olsun ,g羹zel zamanlar覺n覺 g繹stersin inallah.
Rica ederim panpa seninkileri de ne kadar dikkat ve ozen ile inceledigimi biliyorsun Bunlar boyle Christmas Eve cercevesinde etkinliklerimiz, kozde kestane, patlamis misir, arada sicak sarap, tombala, vesaire vesaire
Thevenin bakan teekk羹rler, foto i癟in bir daha teekk羹rler Serdar bakan k覺skanmayal覺m l羹tfen Kerim saolas覺n kardeim ben de seni seviyorum gelecektin gelmedin , hay覺rd覺r yoksa Pendikle aranda sorun mu var;)