İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Güzel bir saat. Yakından çekince daha da detaylı görmüş olduk. Kasanın brushed oluşunu daha önce koyduğun ilk resimlerden gördüm çok başarılı olmuş. Razz ın dediği ne dikkat etmemiştim ben markanın ismi yada bir amblemi olmayışı demekki bu saat için çok dikkat çekmiyormuş yada ben algılayamadım ilk bakışta. Arkadaki Avrupa haritasınıda önceden görmüştük Türkiyeyi de katmış olmaları ayrıca sevindirici tabi Saatin tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Belki sayısız defalar hem forumda hemde yurtdışı forumlarında yazılıp çizilmişte olsa senden ETA 2824-2 ile ilgili bir yorum yapmanı istiyorum sevgili clk. Sapma oranları başlangıçta neydi ? ya da sen ilerde ne olmasını bekliyorsun filan gibi. Sonuçta bu şans işi ya birazda teoride başka belkide pratikde de başka olabilir. İyi günlerde kullan....
saat kadrani ve arka islemesi disinda bendeki Gradmass ile ayni, bu saatin gercekten kaliteli oldugu anlamina geliyor. Erdal Bey bu serinin basarisina göre ileride ayni yönde farkli serilerde üretecegini söylemisti. Umarim basarili olur ve serilerin gerisi de gelir.
bu da saate iliskin video
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Tesadüfün bu kadarı 1 dakika önce sitesinde bu saati inceliyordum. Bence fena olmamış. Müşteri saatlerinin fotoğraflarının arasında da çok tanıdık bir kareye rastladım.
Bence fena olmuş. Clk'nun dediği gibi onun saatiyle bir saat bir de arka kapak farkı var. Ha kasa, tepe pilot zaten farklı olamaz belki ama bu pilot saat dizaynıyla Osmanlı'nın alakası ne? Punk istese projesinde şu saatten yapar yani. Bence biraz daha güzel olabilirdi ama markanın amaçlarına çizgisine uygun saat, orası ayrı...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44