Uzun s羹ren al覺 s羹recinin k覺sa hikayesinide yazal覺m da kay覺tlara ge癟sin. 襤rticalen yazd覺覺m i癟in yanl覺lar覺m olabilir kusura bakmay覺n.
Foruma 2011 de 羹ye olduktan sonra ilk mekanik saatim Vostok partneri ald覺m. Bu saatden sonra Tissot visodate, Seiko 5 ald覺m.Ancak hep bir high end saat almak istiyorum ama ne alaca覺m konusunda yeterli bilgi ve deneyim yok. Bu nedenle ii zamana b覺rakt覺m.Bu arada bu tarz saatlerle ilgilenenleri takibe ald覺m.
Takibe ald覺覺m kiiler aras覺nda bulunan vinceFB nin 癟ok h覺zl覺 sirk羹lasyonu vard覺.
Serdar bakan o zaman daha ilk Panerai sini alm覺t覺.

Yani global manager deil daha genel yetkili bile olmam覺t覺.
Vince o zaman daha TT yazd覺覺nda o nedir diyordum.

SalihY nin al覺verileri benim planlar覺mdan 癟ok farkl覺 idi.
Dier Rolex kullanan arkadalar覺n payla覺mlar覺ndanda 癟ok yararland覺m.
Forumda Rolex ve Panerai sevgisi had safhada, bende Rolex i se癟ip kullan覺c覺 ve inceleme yapanlar覺 繹zelliklede Drk u izlemeye balad覺m. 羹nk羹 her konuda fikir sahibi, horoloji konusunda bilgili, Hangi saati alay覺m diye konu a癟t覺覺n覺zda hemen ' B羹t癟e ne kadar' diye balay覺p kategorik olarak tavsiyelerini s覺ral覺yor. Ben hem kendimi Rolex almaya al覺t覺r覺yorum hem Doruk u takip ediyorum. Bu arada saati koluma denedim ger癟ekten 癟ok g羹zel. Fiyat takibi yap覺yorum Tam ald覺m alaca覺m derken Drk submariner i sat覺p Yatch master ald覺. Ben tekrar takibe balay覺p al覺覺m覺 bir s羹re erteledim. Neyseki sonra tekrar submarinere d繹nmesi beni cesaretlendirdi. Bu h覺zla ben art覺k kesin karar覺m覺 verip submariner i ald覺m. Drk un saati tekrar satl覺a 癟覺karmas覺na ramen iyiki alm覺覺m diyorum.
Bilen arkadalar oldu onlar覺da tebrik ederim.