TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner 116610LV

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Aldığım Rolex Submariner 116610LV

Mesaj rlxdaytona » 03 Kas 2012, 10:52

Ben bir Rolex sapığı olarak benimde tabiki çok hoşuma gitti. Hayırlı uğurlu olsun :)
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullanıcı avatarı
rlxdaytona

Mesaj Hsnmrycl » 03 Kas 2012, 11:12

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
bence fotolarda göründüğünden daha güzel bir saat.
nerden biliyosun diceksiniz; geçen gün vitrinde gördüm :lol:

Ayrıca ben de diver sevmezdim. Ama bu forum yok mu bu forum...
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj serdarfb » 03 Kas 2012, 15:47

Slowokan :champ: tebrikler dostum. Harika bir seçim. :thumbup: kendi kolleksiyonumda da olmasını istediğim, imrendiğim bir Rolex. :thumbup:

Annenize de saygılarımı iletin lütfen. Her ikinizde saatlerinizi güle güle kullanın. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj PhD » 03 Kas 2012, 16:09

Hayırlı olsun gıpta ile baktım. bir eski rolexim var ama açacağım bende bir gün yeni rolex :)
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj slowokan » 04 Kas 2012, 01:30

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar, seRxx, rlxdaytona, Hsnmrycl, serdarfb, waffenss... :thumbup: Annemin de sizlere tesekkurleri var.

Hsnmrycl yazdı:Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Ayrıca ben de diver sevmezdim. Ama bu forum yok mu bu forum...

Evet fotolarda gorundugunden daha iyi. Ben de cok defa vitrinlerde baktim, Akmerkez olsun, Istinye Park olsun. Ama daha da ilginci bu dukkanlardan iceriye girip saati cok daha yakindan inceleyip elinizde tuttugunda oluyor. 4 yillik celik uretimi (CNC isleme) deneyimim de oldugundan celigin islenmesindeki hassasiyete bayildim. Cok titizlikle ve hassaslikla islenmis. Ben zaten bu urunu alirken arkasinda yatan muhendislik ve iscilige duydugum saygidan verdim parayi, inanin. Cok fazla emek var urunun ustunde. Tamam belki adamlar artik senelerdir tasarimi oturtmus, simdi oldukca hizli sekilde uretiyorlar ama tabii yillarca yapilan arastirma gelistirme ayri bir emek. Bu tur saatler icin istenen paralarin emek icin istenen paralar olduguna hep inaniyorum ben, hep saygi duyuyorum o yuzden. Helal olsun adamlara... :super: :champ:

serdarfb yazdı:Slowokan :champ: tebrikler dostum. Harika bir seçim. :thumbup: kendi kolleksiyonumda da olmasını istediğim, imrendiğim bir Rolex. :thumbup:

Annenize de saygılarımı iletin lütfen. Her ikinizde saatlerinizi güle güle kullanın. :thumbup:

Celik-altin Submariner'i almanizdan, ne kadar Submariner hastasi oldugunuz belli, bundan hic kimsenin suphesi yok. Cok nadide bir model sizdeki. Yesil olani da en kisa zamanda kolunuzda gormenizi dilerim. Annemin tesekkurleri var... :thumbup:

waffenss yazdı:Hayırlı olsun gıpta ile baktım. bir eski rolexim var ama açacağım bende bir gün yeni rolex :)

Insan planladigi seyi er ya da gec yapiyor. Belki bazen cabuk olmuyor ama bir zaman geliyor ve oluyor. Ikinci el aldigina gore, bu hedefin yarisi tamamlanmis demektir bence. En kisa zamanda yepyeni bir taneye daha sahip olacaksindir mutlaka.. :champ:

Tum arkadaslarin da dileklerine kavusmasini gonulden isterim... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj aokyy » 04 Kas 2012, 14:32

Forumumuza hoşgeldiniz. Hem sizin saatiniz hem de annenizin saati hayırlı olsun. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj rlxdaytona » 04 Kas 2012, 23:16

Rolexden cok anliyorsun. senin gibi insanlarin. yani bir Rolexin kiymetini bilenleri görünce cok seviniyorum. Benim herzamanki sözlerim: Insan ne kadar saatlerle ilgilenirse o kadar cok Rolex e yöneliyor.

slowokan yazdı:Hepinize tesekkur ederim arkadaslar, seRxx, rlxdaytona, Hsnmrycl, serdarfb, waffenss... :thumbup: Annemin de sizlere tesekkurleri var.

Hsnmrycl yazdı:Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Ayrıca ben de diver sevmezdim. Ama bu forum yok mu bu forum.

Evet fotolarda gorundugunden daha iyi. Ben de cok defa vitrinlerde baktim, Akmerkez olsun, Istinye Park olsun. Ama daha da ilginci bu dukkanlardan iceriye girip saati cok daha yakindan inceleyip elinizde tuttugunda oluyor. 4 yillik celik uretimi (CNC isleme) deneyimim de oldugundan celigin islenmesindeki hassasiyete bayildim. Cok titizlikle ve hassaslikla islenmis. Ben zaten bu urunu alirken arkasinda yatan muhendislik ve iscilige duydugum saygidan verdim parayi, inanin. Cok fazla emek var urunun ustunde. Tamam belki adamlar artik senelerdir tasarimi oturtmus, simdi oldukca hizli sekilde uretiyorlar ama tabii yillarca yapilan arastirma gelistirme ayri bir emek. Bu tur saatler icin istenen paralarin emek icin istenen paralar olduguna hep inaniyorum ben, hep saygi duyuyorum o yuzden. Helal olsun adamlara... :super: :champ:

serdarfb yazdı:Slowokan :champ: tebrikler dostum. Harika bir seçim. :thumbup: kendi kolleksiyonumda da olmasını istediğim, imrendiğim bir Rolex. :thumbup:

Celik-altin Submariner'i almanizdan, ne kadar Submariner hastasi oldugunuz belli, bundan hic kimsenin suphesi yok. Cok nadide bir model sizdeki. Yesil olani da en kisa zamanda kolunuzda gormenizi dilerim. Annemin tesekkurleri var... :thumbup:

waffenss yazdı:Hayırlı olsun gıpta ile baktım. bir eski rolexim var ama açacağım bende bir gün yeni rolex :)

Insan planladigi seyi er ya da gec yapiyor. Belki bazen cabuk olmuyor ama bir zaman geliyor ve oluyor. Ikinci el aldigina gore, bu hedefin yarisi tamamlanmis demektir bence. En kisa zamanda yepyeni bir taneye daha sahip olacaksindir mutlaka.. :champ:

Tum arkadaslarin da dileklerine kavusmasini gonulden isterim... :thumbup:
Sevgiler, Saygilar
Fersan
Kullanıcı avatarı
rlxdaytona

Mesaj slowokan » 04 Kas 2012, 23:42

Tesekkur ederim, aokyy... :thumbup:

rlxdaytona yazdı:Rolexden cok anliyorsun. senin gibi insanlarin. yani bir Rolexin kiymetini bilenleri görünce cok seviniyorum. Benim herzamanki sözlerim: Insan ne kadar saatlerle ilgilenirse o kadar cok Rolex e yöneliyor.

Yorumlarin icin tesekkur ederim, rlxdaytona... :thumbup:

Tabii bir de soyle bir dusuncem de var. Mesela insanlar maket yapar, gemi maketi mesela. Odalarinin bir kosesine koyarlar veya ofislerindeki calisma masasina. Farzedelim canin celikten yapilmis, kusursuz calisan Rolex gibi bir makine yapmak istedi, bilgin de var, teorisinden de az cok anliyorsun ama yillarin getirdigi cok fazla miktarda tecruben yok ve her seyden onemlisi bu derece hassas bir urunu olusturabilecek makinan ve ekipmanin yok. Kalkip da milyonlarca dolar harcayip evine o makinalarin hepsini alamazsin ve de yuzlerce isciligi kusursuz ustayi da evine alip calistiramazsin. Bu durumda ne yapiyoruz... Bize bu urunu, hazir bir sekilde onumuze getiren firmaya oduyoruz gerekli olan miktari. Nasil, oyun izlemek icin tiyatroya gidiyorsak, bu da onun gibi cok olagan bir sey...
Kullanıcı avatarı
slowokan

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 263 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners