襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
cash » 22 ub 2016, 17:33
Ahap kutuda eski k覺rm覺z覺 deri kutuya g繹re 癟ok da iyi ve kaliteyi sonuna kadar hakediyor
-

cash
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 25 Haz 2015, 18:11
zafeer » 22 ub 2016, 17:54
G羹zel saat
g羹zel g羹nlerde kullan覺n

-

zafeer
-
- Ya: 37
- Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46
MertYe » 22 ub 2016, 19:02
Baran yazd覺:Y羹zkaras覺 muhabbeti ve saatlerin ters konumland覺r覺lmas覺 cok houma gitti dorusu g覺d覺klad覺 ince zeka 羹r羹n羹 bir espri

Zevkler begeniler tarzlar ve yaan覺lan farkl覺 tecrubeler neticesinde herkesin fikri farkl覺 olabilir bundan daha doal birey yok.Bende farkl覺 marka bircok saat alm覺 biri olarak Hublot u hi癟birzaman sevemedim paras覺n覺 hekedip haketmeme mevzusunada birsey diyemem ama elektriimin tutmad覺g覺 bir markad覺r.Keza Omegayada elim pek gitmedi bu zamana kadar ama kesinlikle houmada gitmiyor degil bu sizinki gibi 45 lik modelleri.Herneyse g羹le gule kullan覺n tosun pek yak覺覺kl覺

Arkada覺 uradan alabilirmiyiz. Benim Hublot kolundayken 繹yle demiyordu
Bu arada ben Hublot'dan memnunum derken siz sevmek zorunda tabiki deilsiniz. Ben siyah saat sevmemden dolay覺 seramik kasas覺na tav oluyorum kendimdeki Hublot'nun.
-

MertYe
-
- Ya: 31
- Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13
Wwtr » 22 ub 2016, 19:07
Tebrikler
-

Wwtr
-
- Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews