Yorumlar i癟in 癟ok teekk羹rler. Evet Bond bir癟ok teknoloji bar覺nd覺r覺yor. Bir de Diapal dedikleri bir teknoloji var ki benim ald覺覺m saatte yok. Onda da, en iyi mekanizma yalama gerektirmeyen mekanizmad覺r felsefesiyle yola 癟覺karak ETA mekanizmadaki talar覺,
diamond
pallet dedikleri farkl覺 malzemelerle deitiriyorlar ve eskisine g繹re 癟ok daha uzun s羹reli hassal覺k sal覺yorlar. Fakat katalogda dediine g繹re tamamen yas覺z olarak gerekli hassasl覺k hen羹z salanamam覺. Arat覺rmalar s羹r羹yormu. Yani anlad覺覺m kadar yine yalama gerektiriyor ama herhalde daha uzun s羹re dayan覺yor. Ben oradayken g繹revliye sordum diapal modeller de dier modellerle ayn覺 aral覺kta m覺 bak覺ma al覺nmas覺 gerekiyor diye, evet cevab覺n覺 ald覺m. Ben de o zaman niye daha pahal覺 olan diapal modeli alay覺m diye d羹羹nd羹m.
Evet Thevenin, o tabloyu koyarak mil-gaus demek istemiler heralde.
Fiyat bilgisine gelirsek, ben saati vergi dahil 1070 ya, klipsi de 30 ya, toplamda 1100'ya sat覺n ald覺m. Vergisini geri alabilseydim toplam 924 'ya mal olmu olacakt覺 ama alamad覺m.
u sitede de Sinn saatlerinin sat覺覺 yap覺l覺yor ama fiyatlar 癟ok az daha y羹ksek :
http://www.sinnwatches.com/Bu arada Tokyo'ya yolum d羹m羹yor ama 癟ok 羹z羹c羹 bir olay. Galiba 覺narc覺k depreminin 50 kat覺na falan denk geliyormu iddeti..