Drk, Simyac覺da 繹yle bir b繹l羹m vard覺 sanki..
Gen癟 bir handa kal覺yordu san覺r覺m... Hanc覺'n覺n tek istei, hayali Mekke'ye gitmekti. Zamanla Hanc覺y覺 g繹zlemleyen gen癟 Hanc覺n覺n Mekkeye gidicek yeterli paras覺 ve imkan覺 olduunu g繹zemledi ve bir g羹n hanc覺ya paran imkan覺n hereyin var Neden tek hayalin olan Mekkeye gitmiyorsun? diye sordu. Hanc覺n覺n cevab覺 繹yeydi Bir g羹n t羹m haz覺rl覺klar覺m覺 yapt覺m ve Mekkeye doru tam yola 癟覺k覺cakt覺m ki Mekkeye gitmenin benim tek hayalim olduunu eer gidersen d繹nd羹kten sonra ger癟eklemesini istediim hi癟 bir hayalim kalm覺yaca覺n覺 analad覺m ve bu beni 癟ok korkuttu...
Nautilus'u yar覺n al覺r覺m.. giderim satar覺m 4 tane saatimi al覺r覺m bi tane Nautilus.. peki sonra? Neyden zevk al覺cam hangi saatin peinde koucam? Minute repeater? Tourbillion? Rose gold Tourbillion? Perpetual calendar?
imdi oyun oynuyorum hem zevk al覺yorum deitiriyorum rahat rahat ama ben 癟覺tam覺 hep orta l羹ks grupta tutup daha uzunca bir s羹re oynamaya devam edicem
羹nk羹 saatlerimin fiyat覺 y羹kseldik癟e ettiim zarar da y羹kseldi.. Saatlerim 繹zelletik癟e sat覺覺da zorlat覺... Ve ben anlad覺m ki benim doyum noktama varmam i癟in daha zaman var.. Bu zamana kadar bu ekilde oynay覺p durucam
Bu senenin plan覺da haz覺r AP RO, Blancpain Fifty Fathoms, Pam 425

sonras覺 Allah Kerim
IWC beni nedense 癟ekmiyor Sexx... Markaya s繹yliyecek hi癟 bir s繹z羹m yok! Kategorisi belli.. Al覺rsam Big Pilot modeli olur kan覺mca..
Ve Drk son olarak hakl覺s覺n beni kesicek g羹癟 PP ama ben daha kesilmek istemiyorum