Saat hobisine gonulden bagli bir toplulugun icerisindeyiz. Haliyle farkli zevkler, fikirler ve butceler var. Hsnmrycl yoldas kendine gore bir yol cizmis gidiyor, paneristi dostumuzdaki kolleksiyon parmak issirtiyor, vinceFB baskanimizin Rolex dusmanligi hat safhada

Bu farkli fikir ve zevklerin icerisinde cogunlugun kabul ettigi bir gercek varki oda Patek Philippe. Forumun icerisinde her zaman ovgu alan, hayalleri susleyen bu marka icin ona ulasinca insanin olebilecegi yonunde telkinlere bile rastlamak mumkun.

Simdi benim merak ettigim, baslikta da yazdigim uzere neden herhangi bir Patek Philippe henuz forumda boy gostermis degil ?
Saate ayrilabilecek butcenin yetersizligini tabiki hepimiz bir sebep olarak kabul edebiliriz ama benim gordugum kadariyla bir cok forumsever milyon dolarlik modeller olmasada bir Nautilus, Aquanote yada Calatrava ya yetebilecek butceleri bu ise ayiriyor.
Yine Razz ve vinceFB basganlarin Rolexlerini, Bulenty abimizin genis kolleksiyonunu, mrbars ve Drk patronlarin butcelerini gozumuzun onune getirirsek sanki bir kac saat yerine bir Nautilus a yada Calatrava ya ulabilirlermis gibime geliyor.
Fakat goruntu bu ki hala forumda bir Patek goremedik ! Sonsuz hevesler ve bu hevese ulasabilecek imkanlar varken tercihler hep baska yone dogru kaymis gibi gozukuyor.
Konuyu gercekten merak ettigim icin sizlerinde goruslerini almak fikirlerini duymak istedim. Bu Patek gercegi bizim icin nedir ? Sadece hayalini kurmak mi hosumuza gidiyor ? Butcesi uygun modeller begenilmiyor mu ? Bir saat yerine 3 -5 tane olmasi mi tercih ediliyor ? Herkese gore farkli sebepler olabilecegini dusunuyorum
Hadi bakalim...