TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj Bg17 » 18 Ara 2015, 23:06

AKadir yazd覺:Gen癟ler Siz 繹yle zannedin.
60 覺n覺zda tekrar a癟覺n bu konuyu. :lol:

Porsche911 kullanicilarinin yas ortalamasi 40+ gerci biraz maddi durumla da alakali tabi, ancak kazaniliyor o kadar para.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj afl » 18 Ara 2015, 23:16

Tgm yazd覺: 19k usd tam Aquanaut b羹t癟esi :) ben onu tercih ederdim :champ:

Tgm bu tam Mert'in Hublot incelemesindeki tart覺man覺n bir b繹l羹m羹ne uyan bir yorum olmu :D

Mert Jumboyu her zaman zevkle takars覺n, ya覺 yok onun. Ama bu t羹r spor saatlerden bazen insan b覺kabiliyor. Son y覺llarda zevkim ciddi anlamda dress watch lara kayd覺. Komplikasyon seviyorum, tarih penceresi genelde olsun istiyorum. Ama bu aralar spesifik olarak saat kolu dakika kolu ve saat 6 y繹n羹nde k羹癟羹k saniyeden oluan romen rakaml覺 beyaz kadranlara takm覺 durumday覺m. Sana Bentley 癟覺kan 癟ekilite bana da Patek 5078 癟覺karsa ben de itiraz etmem, kullan覺r覺m.

60 覺n覺zda tekrar a癟覺n bu konuyu. :lol:

AKadir :lol: bu g羹zel ite abi :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj MertYe » 18 Ara 2015, 23:36

afl yazd覺:
Tgm yazd覺: 19k usd tam Aquanaut b羹t癟esi :) ben onu tercih ederdim :champ:

Tgm bu tam Mert'in Hublot incelemesindeki tart覺man覺n bir b繹l羹m羹ne uyan bir yorum olmu :D

Mert Jumboyu her zaman zevkle takars覺n, ya覺 yok onun. Ama bu t羹r spor saatlerden bazen insan b覺kabiliyor. Son y覺llarda zevkim ciddi anlamda dress watch lara kayd覺. Komplikasyon seviyorum, tarih penceresi genelde olsun istiyorum. Ama bu aralar spesifik olarak saat kolu dakika kolu ve saat 6 y繹n羹nde k羹癟羹k saniyeden oluan romen rakaml覺 beyaz kadranlara takm覺 durumday覺m. Sana Bentley 癟覺kan 癟ekilite bana da Patek 5078 癟覺karsa ben de itiraz etmem, kullan覺r覺m.

60 覺n覺zda tekrar a癟覺n bu konuyu. [emoji38]

AKadir [emoji38] bu g羹zel ite abi :champ:

Saate bir bakt覺mda zaten Bentley ile fiyatlar覺 ayn覺:D. Jumbo kesinlikle her yata zevkle tak覺labilecek bir saat. Abi senin saat zevkine zaten s繹ylenebilecek s繹z yok ger癟ekten her zevke hitap edebilecek ve zevkle tak覺lacak saatler. Hepside kesinlikle fiyattan ba覺ms覺z Seiko 5'inden Patek'ine kadar.

Bu karbon AP i癟in 繹yle bir durum var ben kolay kolay bir saate bak覺p bunu al覺r 癟ok uzun s羹re takar覺m demem hatta saatlerimin bir癟ounu al覺rken takasta geri getirince ne kadara geri alaca覺n覺 sorar覺m saat sat覺c覺lar覺na. Mesela ilk Ulysse Nardin'imi al覺rken Savarona geldiinde takasta vereceimi s繹ylemitim daha sat覺n almadan 癟羹nk羹 canl覺 incelediimde birg羹n bu saati alaca覺m demitim nitekim 繹yle de oldu.

Tag Heuer i癟inde takasta geri gelecek demitim. Savarona'y覺 al覺rken ka癟a gider takasta ka癟a geri al覺n覺r gibi bir pazarl覺覺m olmad覺 uzun s羹re bende kalaca覺n覺 biliyordum. Nedense bu AP tarz olarak o kadar houma gitti ki al覺rsam uzun bir s羹re bende kalacak gibi hissediyorum tabi 繹nce canl覺 incelemem de gerekiyor. Yine AP ROO diver'in karbon versiyonu i癟inde baya ho d羹羹ncelerim vard覺 ama beni bu kadar etkileyememiti. Zaten bu saati almak i癟in 癟ok癟a 癟al覺mam 繹nce okulu bitirmem sonra para kazanmam laz覺m cidden uzun bir process yani.

Bu arada deerli yorumlar覺 i癟in herkese 癟ok teekk羹r ederim :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Tgm » 18 Ara 2015, 23:40

afl yazd覺:Tgm bu tam Mert'in Hublot incelemesindeki tart覺man覺n bir b繹l羹m羹ne uyan bir yorum olmu

"eitlilik vs risk almama" konusu deil mi? :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Toygar » 19 Ara 2015, 04:14

PAM275

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Toygar

Kay覺t: 15 Ara 2015, 01:38

Mesaj MertYe » 20 Ara 2015, 06:18

Bu arada bu AP ile ilgili anlamad覺覺m bir konu var. Genel olarak AP Royal Oak Offshore serisi 50 saat Power Reserve s羹resine sahip chronolarda. Diverlar 60 saat olarak g繹z羹k羹yor benim paylat覺覺m model de 40 saat olarak yaz覺yor heryerde nedendir acaba merak ettim.

Laz5353'un 繹nceden sahibi olduu 44mm olan ile benim paylat覺覺m karbon boyut olarak ayn覺 seviyelerde olmas覺 lazim. Tabi mekanizma farkl覺 olma durumundan dolay覺d覺r bu olay ama 40 saat sanki biraz az gibi geldi bana.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Cct » 21 Ara 2015, 01:10

MertYe yazd覺:Hong Kong'da bir sat覺c覺 19k dolara listelemis kutu sertifikal覺 2. El olarak onun 羹zerine baya kovalad覺m listesi falan baya pahal覺. Saat ben kovalad覺k癟a daha bir houma gitti imdide akl覺ma d羹t羹 :D

Resim

G羹n羹n sonunda plastik diyerek kabalamak istemiyorum ama bence 癟ok saatli (羹st s覺n覺f) bir koleksiyona olacak bir egzotik.

Genel olarak karbon saatlerin deer kayb覺 癟ok y羹ksek, biraz daha beklendiinde 癟ok daha uygun rakamlara al覺nabilir :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Hsnmrycl » 21 Ara 2015, 01:31

I have a dream...

sadece u an deil; her an akl覺mda.
bir g羹n ev alacak param olup da ev almaktan vazge癟ersem Pam203 al覺cam ^_^

Resim
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: andromeda ve 232 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners