modern60 yazdı:Rolex kullanıcısı olmam demekle bana hitap eden sadece bir modeli var Milgauss. Aslında daha alt serisi olan Tudor da daha çok beğendiğim model var. Hele bu seneki koleksiyonlarında çok beğendiğim model var. Kullandığım saat(ler) almanya da bauhause olarak üretilen Temption 'un saatleri. Ama 7 yaşımda ilk hediye aldığım saat olan Technos'tan sonra 100 lerle saat aldım sattım. İçlerinde çok bilinen Omegalar, Longines be IWCler de vardı. Seiko da çok tercih edip taltığım saatlerdendi. Seiko 5 bir çok renkte kullandım ve akrabalara dağıttım saat merakı oluşturmak için. Kinetic ilk çıktığında ilk takanlardandım. En severek taktığım saatim ise Zenith 'in El Primero tam takvim sınırlı üretim modeliydi. Onu da çok sevdiğim bir arkadaşım hemen kolumdan satın aldı.1974 yılında ilk Tissot PR 516 mı hediye etmişlerdi. Ama çok ileri gittiği için, açıp ayarladım. Çok severek taktığım bir saatte o idi. Bir başka ucuz ama çok sevdiğim model Tissot PR100 ün lacivert modeli. O kadar çok saat kullandım ama Rolex i hiç almadım. Elimde çok imkan varken bile. Çünkü çizgileri bana hitap etmedi. Herkesin cezbedildiği bir takım çizgiler vardır. Bir de dünyada o kadar çok bilinen ve takılan bir saat olunca, farklılık olmuyor. Nasılsa sen de Rolex takıyorsun. İşte benim bütün bahanem bu. Bu arada şunu ekleyeyim: Bu güb çok üst düzey bir saat takacak olsam Henry Moser Cie, spor olarak Temption Curare CGK-204 Ltd(ki hala kolumda),dalgıç olarak çok yukarı çıkmadan Victorinox SA Black Ice 500 Diver turuncu, kırmızı ve mavi gibi saatleri takardım takıyorum. Kısacası çok para vermeden en beğendiğim modelleri tercih ediyorum. Yani kalite/fiyat bana göre yüksek orantılı olan saatleri. İlgine teşekkürler winterdrops umarım zevklerimi anlatabildim.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir
|