TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj serdarfb » 19 Tem 2012, 11:24

davinci yazd覺:Bir癟ok arkada覺m覺z覺n bildii eyler asl覺nda bunlar ama hat覺rlamak gerekirse: Yurt d覺覺ndan saat alman覺n fiyat y繹n羹nden avantajl覺 olduu 癟ok a癟覺k, tax free gibi bir olay var burdakilerin aradaki fark覺 indirimle kapatmalar覺 imkans覺z, 癟eit fazla, saat癟iler genellikle bir arada bir cadde yada etraf覺nda, mazalar b羹y羹k, bir s羹r羹 saat g繹rebiliyorsun, maazalar aras覺nda fiyat kar覺lat覺rmas覺 yapabiliyorsun genellikle sat覺c覺lar 癟ok ilgili ve bilgili burdakiler gibi d羹nyadan bir haber deil, biraz merakl覺 biriysen adam sana saati 2 saat anlat覺yor almasanda y羹z羹 g羹l羹yor 癟覺kar覺yor katalounu veriyor burdakiler hayatda katalog vermez almad覺覺n zaman y羹z羹 d羹er, 繹rnein Patek'in Paris mazas覺da aradaki dev fark g繹r羹lebilinir, burdakilerin 癟oook yol katetmeleri laz覺m.
Daha 繹ncede s繹ylediim gibi 癟ar覺 k繹kenli firmalar nas覺l oluyorsa art覺k saati bizim yurt d覺覺ndan alabileimiz fiyat覺n daha aa覺s覺na verebiliyorlar, ama ben g羹venipde almam alanada niye ald覺n demem, saati ald覺覺m yer d羹zg羹n bir yer olmal覺, g羹c羹n yetmiyorsa takma o saati eksilmezsin ;)

Tamamen katiliyorum dostum. :thumbup: :thumbup: eklemek istedigim diger bir konuda yeni modellere Turkiyeden once ulasma sansi oluyor. Mesala Temmuz basi gittigimde IWC Miramarlar ortaliktaydi. Turkiyede henuz yok bildigim kadariyla. B
Irkac gundur PO mavi dial titanium arastiriyorum ama nafile. Hep getirtiriz diyorlar ama kimsede stok yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj herofb » 19 Tem 2012, 17:44

ben Maldives ile kar覺lat覺rd覺m 300 TL i癟in yurtd覺覺ndan almazd覺m diye d羹羹n羹yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj SeRxx » 19 Tem 2012, 18:25

mrbars yazd覺:
serxx yazd覺:%30 al覺nabiliyor; zorlarsak %35'e 癟覺kabiliyor indirim oran覺 :)

hangi markada? okuyorum okuyorum rolex'e gidiyor akl覺m :D

Omega, Tag Heuer, Longines, Tissot gibi markalarda malesef :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj davinci » 19 Tem 2012, 19:52

Herojd, benim bahsettiim fiyat avantaj覺 pahal覺 saatlerde, ucuz saatlerde hakl覺s覺n demez
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj 2fast4u » 19 Tem 2012, 23:06

Yurtdisi saat muhabbetini merakla okuyorum bakalim sonu nereye varacak yani bana gore paris in bilmem nesinden alacagima istinye park veya kanyondan cekerim saati. saticinin karsisindaki deri koltuga genis oturup ayagima en kral servis yapilirken bir yandan surekli buyuksunuz abi gazlariyla siritirken kola takilan artik patek mi neyse o saatin alisveris keyfi ne paris ne roma da olur . Zaten 10 k ustu saat alicaksam kimse kusura bakmasin dilenci gibi saatci hic gezemem .saatimi alir arabanin sol camindan kolu asagi birakir gazi yesilkoy havalimanina ceviririm.he simdi soyleyin nereye gidiyoruz:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj serdarfb » 19 Tem 2012, 23:16

2fast4u yazd覺:Yurtdisi saat muhabbetini merakla okuyorum bakalim sonu nereye varacak yani bana gore paris in bilmem nesinden alacagima istinye park veya kanyondan cekerim saati. saticinin karsisindaki deri koltuga genis oturup ayagima en kral servis yapilirken bir yandan surekli buyuksunuz abi gazlariyla siritirken kola takilan artik patek mi neyse o saatin alisveris keyfi ne paris ne roma da olur . Zaten 10 k ustu saat alicaksam kimse kusura bakmasin dilenci gibi saatci hic gezemem .saatimi alir arabanin sol camindan kolu asagi birakir gazi yesilkoy havalimanina ceviririm.he simdi soyleyin nereye gidiyoruz:)

Don geri Istinye Parka basgan, baklalari cikarirken cizmisler saati. Gidip degistirelim. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj davinci » 19 Tem 2012, 23:20

襤stinye Park'da saat癟imi var? benim bildiim bi Rolex var d覺arda ondada 癟ok 癟eit yok
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj serdarfb » 19 Tem 2012, 23:35

Var hocam . Asagida Perpetual diye bir saatci var. Omega, Tag, Tissot, ML ve bir kac marka daha satiyor. Yukarida Pnerai ve Chopard satan bir saatci var ama adini ve diger markalari hatirlamiyorum. SHAH var. Hublot, Bel Ross, Arnold and Son J.Droz vb. Onemli markalar satiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Altar ve 221 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners