davinci yazd覺:Bir癟ok arkada覺m覺z覺n bildii eyler asl覺nda bunlar ama hat覺rlamak gerekirse: Yurt d覺覺ndan saat alman覺n fiyat y繹n羹nden avantajl覺 olduu 癟ok a癟覺k, tax free gibi bir olay var burdakilerin aradaki fark覺 indirimle kapatmalar覺 imkans覺z, 癟eit fazla, saat癟iler genellikle bir arada bir cadde yada etraf覺nda, mazalar b羹y羹k, bir s羹r羹 saat g繹rebiliyorsun, maazalar aras覺nda fiyat kar覺lat覺rmas覺 yapabiliyorsun genellikle sat覺c覺lar 癟ok ilgili ve bilgili burdakiler gibi d羹nyadan bir haber deil, biraz merakl覺 biriysen adam sana saati 2 saat anlat覺yor almasanda y羹z羹 g羹l羹yor 癟覺kar覺yor katalounu veriyor burdakiler hayatda katalog vermez almad覺覺n zaman y羹z羹 d羹er, 繹rnein Patek'in Paris mazas覺da aradaki dev fark g繹r羹lebilinir, burdakilerin 癟oook yol katetmeleri laz覺m.
Daha 繹ncede s繹ylediim gibi 癟ar覺 k繹kenli firmalar nas覺l oluyorsa art覺k saati bizim yurt d覺覺ndan alabileimiz fiyat覺n daha aa覺s覺na verebiliyorlar, ama ben g羹venipde almam alanada niye ald覺n demem, saati ald覺覺m yer d羹zg羹n bir yer olmal覺, g羹c羹n yetmiyorsa takma o saati eksilmezsin
Tamamen katiliyorum dostum.

Irkac gundur PO mavi dial titanium arastiriyorum ama nafile. Hep getirtiriz diyorlar ama kimsede stok yok.