TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 1 Ekimden Sonra Fiyatlari Yükseltiyor...

Mesaj AboveTheRim » 21 Eyl 2012, 19:13

Doğru olanı o muhakkak lakin ben insanın sıfatının Rolex veya lüks herhangibirşey almakta etkili olduğuna inanamıyorum pek. Daha yeni 1 hafta olmadı yolda görseniz en dipteki işçi, avam dersiniz ki tahminim zaten oralardan geçmiş birkaç 40lı yaşlarda abiyle rast geldim uçakta. Muhtemelen ecnebi memleketteki kebapçılar vs. Datejust- Full altın Datejust- Jübile Datejust sadece gördüklerimdi. Ve muhtemelen gerçekti 3'üde. Hadi hepsini geçtim uçağın hostesinde bile RoseGold Two Tone Jübile LadyDatejust vardı. (Güzel birşey bu, kızda güzeldi üstelik.) :champ:

Valla millette para var, inanın satıcılarıda anlıyorum artık. Bizim milletin genel olarak hakettiği gibi davranıyorlar. Para kazanmak kolaylaştı ve doğal olarak seviye düştü. Yada hep düşüktü ben yeni yeni büyüyorum :D
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj apesen » 21 Eyl 2012, 19:16

AboveTheRim yazdı: Hadi hepsini geçtim uçağın hostesinde bile RoseGold Two Tone Jübile LadyDatejust vardı. (Güzel birşey bu, kızda güzeldi üstelik.) :champ:

Uçak THY ise, o hosteslerin hepsi Hong Kong'tan replika alıyorlar, en azından benim tanıdıklarımın neredeyse hepsi öyle, Eşim THY'de kabin memuru, günlük olarak benim Chopard ya da Oris BC3'ümü takıyor, saatinin orjinal olduğu ne zaman konu olsa <kiziiiaam neden o kadar para verdiiiin anlamıyorum yaanee, biz bu Rolex'leri HongKong'dan 50 dolara alıyorueezz> gibi anlaşılmayan cümleler kuruyorlar :)))
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj AboveTheRim » 21 Eyl 2012, 19:22

Başkan yok Pegasus'tu ve az önce baktım Hong Kong'a veya uzak doğuya seferleri yokmuş (gerçi replika heryerde) ama

1. Malzeme kaliteliydi biraz lafa tuttum kadranı inceledim çiçekli böcekli 34mm'lik model

2. Kendisi almamıştır zaten, o hostese Rolex az az :D Ben daha güzellerini alırdım ona... :lol: :lol: :lol:

Sanki gerçekti :champ:
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj apesen » 21 Eyl 2012, 19:26

Pegasusu bilmem, lafım Tk'ya :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj SeRxx » 21 Eyl 2012, 19:47

Bir satış danışmanı ile yaptıgım muhabette neden saat tanımadığını sordum; '' müşterinin kararını etkilememek için'' dedi.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 21 Eyl 2012, 20:05

Şu yazılanlardan çıkardığım: Türkiye'de ve hatta yurt dışında bayisinden Rolex almak ölüm olabiliyormuş..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 21 Eyl 2012, 20:34

Oris benden rolex razz'dan alınır hem de full kibar muamele. :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj hydrocon » 21 Eyl 2012, 20:41

Fiyatlar yükselirken aklıma şu soru takıldı.. Farz-ı misal 6000$ olan bir Rolex fiyat artsa dahi yurt dışından tax free ile daha ucuza alınabilirmi yoksa burada ki pazarlık şansımızı kullansak daha karlı çıkarmıyız?
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 108 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners