serxx yazd覺:Bond elbet 襤talya'da 癟orbac覺 vard覺r
Thevenin yazd覺:Bond yazd覺:Elbette tax free'nin her 羹lkede ayn覺 oranda olmad覺覺n覺 belirtmek laz覺m. Ve tabii 襤talya'ya gidi d繹n羹 masraflar覺, Roma ak 癟emesi ziyaretinde at覺lan dilek paralar覺, karidesli tagliatelle ziyafeti, Fiat Cinquecento veya Vespa kiralanamas覺, gece club faturas覺 ve 癟eitli aktivite masralar覺 eliinde astar覺 y羹z羹nden pahal覺ya gelmesi de muhtemeldir.
Bu senaryoya gore saat Italya'dan alinir beylerArtan para daha iyi nereye harcanabilir ki panpa
serxx yazd覺:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim
Bond yazd覺:serxx yazd覺:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim
襤talya'da adam覺 g繹zle ka aras覺nda soyarlar dikkat edin yolluk ve saat beraber gitmesin sonra
Yurt d覺覺nda 襤i, planl覺 ziyareti veya periyodik gidip gelen tan覺d覺klar覺 olanlar i癟in mant覺kl覺 bir se癟enek ve hepsinin 繹tesinde tax free diye yasal bir hak var elbette ama dier t羹rl羹 daha iyi fiyat arayan veya saat al覺m覺 i癟in tam paras覺n覺 denkletirmeye 癟al覺an kii i癟in biraz mant覺ks覺z 癟羹nk羹 zaten en hesapl覺 almaya 癟al覺an kii oraya gidi d繹n羹te harcayaca覺 miktara da ayn覺 繹l癟羹de kay覺p g繹z羹 ile bak覺labilir. 2-3K harcad覺m saatimi ald覺m, hem de gezdim elendim sefam olsun diye bakmayabilir olaya. Garanti ve ikinci el deeri de biraz problem, elbette az ihtimal ama sorun olduunda urama riski bulunuyor.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Altar, Majestic-12 [Bot] ve 227 misafir
|