TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj SeRxx » 18 Tem 2012, 20:42

Bond elbet 襤talya'da 癟orbac覺 vard覺r :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj serdarfb » 18 Tem 2012, 20:43

En iyisi cok saat alip birim basina dusen eglence masraflarini azaltmak gibi gozukuyor. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj serdarfb » 18 Tem 2012, 20:48

serxx yazd覺:Bond elbet 襤talya'da 癟orbac覺 vard覺r :D

Olmazmi kardesim. Bir dahaki sefer senide goturecegim. Istakoz corbasi iceriz. :) :) :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj serdarfb » 18 Tem 2012, 20:50

Thevenin yazd覺:
Bond yazd覺:Elbette tax free'nin her 羹lkede ayn覺 oranda olmad覺覺n覺 belirtmek laz覺m. Ve tabii 襤talya'ya gidi d繹n羹 masraflar覺, Roma ak 癟emesi ziyaretinde at覺lan dilek paralar覺, karidesli tagliatelle ziyafeti, Fiat Cinquecento veya Vespa kiralanamas覺, gece club faturas覺 ve 癟eitli aktivite masralar覺 eliinde astar覺 y羹z羹nden pahal覺ya gelmesi de muhtemeldir. :D

Bu senaryoya gore saat Italya'dan alinir beyler :D Artan para daha iyi nereye harcanabilir ki panpa :D

Bir sen anladin beni Thevenin. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj SeRxx » 18 Tem 2012, 21:37

Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj Bond » 18 Tem 2012, 22:02

serxx yazd覺:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim :D

襤talya'da adam覺 g繹zle ka aras覺nda soyarlar dikkat edin yolluk ve saat beraber gitmesin sonra :D

Yurt d覺覺nda 襤i, planl覺 ziyareti veya periyodik gidip gelen tan覺d覺klar覺 olanlar i癟in mant覺kl覺 bir se癟enek ve hepsinin 繹tesinde tax free diye yasal bir hak var elbette ama dier t羹rl羹 daha iyi fiyat arayan veya saat al覺m覺 i癟in tam paras覺n覺 denkletirmeye 癟al覺an kii i癟in biraz mant覺ks覺z 癟羹nk羹 zaten en hesapl覺 almaya 癟al覺an kii oraya gidi d繹n羹te harcayaca覺 miktara da ayn覺 繹l癟羹de kay覺p g繹z羹 ile bak覺labilir. 2-3K harcad覺m saatimi ald覺m, hem de gezdim elendim sefam olsun diye bakmayabilir olaya. Garanti ve ikinci el deeri de biraz problem, elbette az ihtimal ama sorun olduunda urama riski bulunuyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj serdarfb » 18 Tem 2012, 22:30

Bond yazd覺:
serxx yazd覺:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim :D

襤talya'da adam覺 g繹zle ka aras覺nda soyarlar dikkat edin yolluk ve saat beraber gitmesin sonra :D

Yurt d覺覺nda 襤i, planl覺 ziyareti veya periyodik gidip gelen tan覺d覺klar覺 olanlar i癟in mant覺kl覺 bir se癟enek ve hepsinin 繹tesinde tax free diye yasal bir hak var elbette ama dier t羹rl羹 daha iyi fiyat arayan veya saat al覺m覺 i癟in tam paras覺n覺 denkletirmeye 癟al覺an kii i癟in biraz mant覺ks覺z 癟羹nk羹 zaten en hesapl覺 almaya 癟al覺an kii oraya gidi d繹n羹te harcayaca覺 miktara da ayn覺 繹l癟羹de kay覺p g繹z羹 ile bak覺labilir. 2-3K harcad覺m saatimi ald覺m, hem de gezdim elendim sefam olsun diye bakmayabilir olaya. Garanti ve ikinci el deeri de biraz problem, elbette az ihtimal ama sorun olduunda urama riski bulunuyor.

Bircok acidan haklisin ama benim gibi devamli ziyarette bulunanlar icin gayet mantikli bir durum. Zaten serxx in yazdigin fiyatlari gorunce bir kez daha emin oldum. Bu arada IWC de yasagigim problemi ve nasil cozuldugunu hatirliyorsundur. Onemli olan konuya hakim olabilmek. Bildigin tanidigin insanlarla is yaparsan pek problem olmuyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj SeRxx » 18 Tem 2012, 22:39

Yaz覺lar kar覺t覺; Tapatalk'tan olsa gerek :D

Serdar Abi, PO al覺m覺m覺 malesef bir s羹re ertelemek zorunday覺m ama Carrera giderse yerine kesinlikle PO gelecek :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Altar, Majestic-12 [Bot] ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners