ozgtegin yazdı:Fosfor uygulaması amatör olarak bence gayet başarılı ama saat Seiko Sea Urchin olmaktan çıkmış gibi. Kadran içiyle bu kadar oynanmasa daha iyiydi sanırım...
MrLondoner yazdı:ozgtegin yazdı:Fosfor uygulaması amatör olarak bence gayet başarılı ama saat Seiko Sea Urchin olmaktan çıkmış gibi. Kadran içiyle bu kadar oynanmasa daha iyiydi sanırım...
Biraz gec bir cevap olacak sanirim, malum is yogunlugu
Otomatik saat dunyasina ilk adim atmak icin aldigimdan olsa gerek ve de homage saatlere pek fazla saygi duymadigimdan dolayi kadrani degistirerek daha sade bir gorunume kavusturmayi hedefledim.
Kotu mu oldu? Bana sorsalar hic pisman degilim.
Uzun lafin kisasi Mod Tanrilari bu saatin adini fisildadi ve istekleri yerine getirildi.
Saygilar.
ozgtegin yazdı:MrLondoner yazdı:ozgtegin yazdı:Fosfor uygulaması amatör olarak bence gayet başarılı ama saat Seiko Sea Urchin olmaktan çıkmış gibi. Kadran içiyle bu kadar oynanmasa daha iyiydi sanırım...
Biraz gec bir cevap olacak sanirim, malum is yogunlugu
Otomatik saat dunyasina ilk adim atmak icin aldigimdan olsa gerek ve de homage saatlere pek fazla saygi duymadigimdan dolayi kadrani degistirerek daha sade bir gorunume kavusturmayi hedefledim.
Kotu mu oldu? Bana sorsalar hic pisman degilim.
Uzun lafin kisasi Mod Tanrilari bu saatin adini fisildadi ve istekleri yerine getirildi.
Saygilar.
Seiko'nun homage saati olduğunu veya ürettiğini sanmıyorum. Rolex Submariner çakması olarak görüyorsunuz sanırım. Bu konular burada daha önce de çok tartışılmış. Bence tekrar söylüyorum saate yazık olmuş. [emoji16][emoji12]
[emoji122][emoji122][emoji122]MrLondoner yazdı:Tesekkur ederim arkadaslar, begenmis oldugunuza ben de sevindim.
@anarkh son hali burada hocam, gunduz gozuyle
@ibrahim223 bundan sonraki planim birer tane bronz ve titanium kasa bulup, birine 2824-2 ya da 2836- 2 mekanizma takmak , digerine de guc gostergeli makina takmak. Yaldir yaldir relume ile yanan kadran ve kol isciligi tabi ki bana ait.
Normal celik kasayi serakot ile kaplamak da yapmak istediklerim arasinda. Ornek olmasi icin:
http://madmodworld.com/
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 168 misafir
|