TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj scudetto » 30 Haz 2015, 00:33

Arkadalar merhaba,
Yunanistan'da b羹t羹n i yerlerinin sadece nakit 癟al覺t覺覺n覺, kredi kartlar覺n覺n da iptal olduunu duydum. Nakitte acaba saat al覺m覺 s繹z konusu olsa Kessaris gibi yerlerden 癟ok iyi fiyatlar al覺nabilir mi acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
scudetto

Kay覺t: 14 Eki 2012, 01:06

Mesaj MertYe » 06 Tem 2015, 00:03

scudetto yazd覺:Arkadalar merhaba,
Yunanistan'da b羹t羹n i yerlerinin sadece nakit 癟al覺t覺覺n覺, kredi kartlar覺n覺n da iptal olduunu duydum. Nakitte acaba saat al覺m覺 s繹z konusu olsa Kessaris gibi yerlerden 癟ok iyi fiyatlar al覺nabilir mi acaba?

Ayn覺 konuyla ilgili dan覺acakt覺m ben foruma, g繹rd羹m ki zaten sorulmu. Yeni saat almay覺 d羹羹nenler i癟in Yunanistan sizce ne kadar mant覺kl覺 bir se癟enek? Sonu癟ta orda nakit para s覺k覺nt覺s覺 var e bizde de nakit para olduktan sonra neden olmas覺n diye d羹羹n羹yorum ben a癟覺k癟as覺. Yak覺n zamanda Yunanistan'dan b繹yle bir giriimde bulunan oldu mu diye merak ediyorum. Akl覺mdaki tek soru iareti ise oldu da Yunanistan'dan iyi bir indirim alabildik. Tax free konusunda s覺k覺nt覺 yaarm覺y覺z 羹lkede kriz olduunu d羹羹n羹nce. Tax free Global blue gibi 繹zel irketler taraf覺ndan verilse de merak ediyorum. imdiden yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj batuvds » 06 Tem 2015, 04:19

Daha once Rolex Submariner No Date 14060 ve Baume Mercier Capeland 10065 saatlerimin her ikisini de yurtdisindan satin aldim. Normal kosullar altinda aldigim %10'luk indirimin yaninda KDV avantajini da ekledigimizde saatleri Turkiye'deki satis fiyatlarinin cok altinda tedarik etmis oldum.

Bununla birlikte ssatin aldigim aatleri yalnizca cok sik seyahat ettigim ulkelerden almayi tercih ediyorum. Herhangi bir durumda yakin gelecekte geri donecegimi biliyor olmak veya halihazirda o ulkede yeterli kontaklarimin olmasi ekstra bir guvence hissettiriyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
batuvds

Kay覺t: 19 Haz 2013, 02:30

Mesaj kayam » 09 Tem 2015, 17:21

Arkadalar merhaba,
ben ORIENT MAKO XL almay覺 d羹羹n羹yorum ancak EBAY'danmi yoksa 襤stanbul i癟ersinden mi almal覺y覺m bir t羹rl羹 karar veremedim.
Siz nas覺l bir yol izlememi 繹nerirsiniz tavsiye edebileceiniz uygun fiyatl覺 yerler sat覺c覺lar var ise yard覺mlara a癟覺覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
kayam

Kay覺t: 20 Haz 2015, 00:20

Mesaj afl » 09 Tem 2015, 19:03

Sirkeci Alsa saat bence doru adrestir.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj MertYe » 17 Tem 2015, 01:09

1 ay i癟erisinde Amsterdam'a gitme durumum var. Chrono24 羹zerinden yapt覺覺m arat覺rmalarda 116710 BLNR Rolex Batman GMT-Master II yi uygun fiyata buldum Amsterdam'da. Fakat tax free mevzuat覺 hakk覺nda pek bir fikri yok. Durumun ileyiini biliyorum fakat % ka癟 geri d繹n羹yor onu bilmiyorum. Oradaki tax oran覺 %21 o konuda bilgim var fakat tax free oranlar覺 dediim gibi kafamda soru iareti durumunda. Birde SerdarFB'nin ilk konuda bahsettii tax覺n tamam覺n覺 yani %21 lik k覺sm覺n覺 geri alman覺n riskleri varm覺d覺r? bu konuda da beni ayd覺nlatabilirseniz 癟ok sevinirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Mesaj onuratamer » 17 Tem 2015, 10:54

Amsterdam saat almak icin cok iyi bir sehir. Ozellikle Rolex ve Panerai'de cok uygun fiyatlar yakalabiliyor. Rolex icin Dam Square deki Gassan ile siki bir pazarliga girerseniz (cikista tax free de alacaksiniz) uygun fiyat yakalayabilirsiniz diye dusunuyorum. Ama iyi bir indirim icin saticinin sizin ciddi alici oldugunuzu anlamasi lazim, zira turistik bir bolge oldugundan magaza yol gecen hani gibi. Ya da Schipol havalimaninda yine iyi bir pazarlikla vergisiz olarak da almaniz mumkun. %21 lik iadede tek riskiniz damgali muhurlu faturanin oldugu zarfin postada kaybolmasi. Cok dusuk bir ihtimal bu, ama gerceklesirse ciddi bir kayip anlamina gelir.
Kullan覺c覺 avatar覺
onuratamer

Kay覺t: 16 May 2011, 18:13

Mesaj MertYe » 17 Tem 2015, 12:03

onuratamer yorumunuz i癟in teekk羹rler. imdi 繹yle bir durum var zaten 250 euroya 3 gunluk amsterdam turu yapan firmalar var. Mesela gitmisken 2 tane saat alsam o dediiniz damgali zarf覺 postayla deilde kendi elimle tekrar g繹t羹rsem 2 adet saatte %12-13 tax free yerine %21 vergisiz almak zaten direk bana 1000 dolardan fazla para fark ettirir 250 eur vererek 2. Defa gir 癟覺k yapar覺m 羹lkeye en az覺ndan risk almam覺 olurum. Ilk defa bu isi yapaca覺m i癟inde en az覺ndan i癟im daha rahat olur a癟覺k癟as覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners