TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj slowokan » 13 Tem 2014, 13:44

barbecue yazd覺:Beyler, bilgilendirmeler i癟in 癟ok teekk羹r ederim.

No problemo barbecue. ;) Benim bilgim cok yok ama yine de tecrubemi aktardim.
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Ya: 43
Kay覺t: 04 Eyl 2012, 16:55

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 /Fiyat

Mesaj Mj23 » 24 Tem 2014, 11:35

Merhaba arkadalar yak覺n zamanda Prag'a gideceim ve saatlerin fiyatlar覺n覺 merak ettim bilgi veririrseniz sevinirim
En son Mj23 taraf覺ndan 25 Tem 2014, 00:53 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 4 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mj23

Ya: 25
Kay覺t: 27 Au 2013, 17:06

Mesaj tarkani » 24 Tem 2014, 12:19

Emre yazd覺:ABD'de her t羹rl羹 pazarl覺k m羹mk羹n. ok zor bulunan saatlerde tabi ki 繹yle bir imkan yok ama normalde en l羹ks maazaya bile girseniz 羹slubuyla indirim talep edin mutlaka kazan癟l覺 癟覺kars覺n覺z.

Selamlar, pazarl覺kla fiyat覺 iniyorlar ama son fiyatlar覺 dier 羹lkelere g繹re nas覺l biliyor musunuz?

ABD pek 癟ok 羹r羹nde daha ucuz olmas覺na ramen, bakt覺覺m pek 癟ok saat bana pahal覺 geldi. Oradan ald覺覺m IWC Portuguese Chrono'da da zararl覺 癟覺kt覺覺m覺 d羹羹n羹yorum. stelik, 癟ok maaza dolamama ve s覺k覺 pazarl覺k etmeme ramen. Eer bir eyaletten dierine kargolam覺yorsan vergisini de veriyorsun 羹stelik.

Sizin tecr羹beniz farkl覺 m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj zafeer » 06 Nis 2015, 12:31

Dubai omega fiyatlar覺 ve indirim oranlar覺 hakk覺nda bilgisi olan varm覺?internette bir kaynak bulamad覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj blaugrana » 27 Nis 2015, 09:11

Arkadalar merhaba,

Ge癟tiimiz g羹nlerde Atina'dan ald覺覺m saatle ilgili tecr羹bemi paylaay覺m ;)

Kutu a癟覺l覺覺n覺 da yapt覺覺m Rolex Submariner (116610LN) saati Atina Kessaris'ten ald覺m. Gitmeden 繹nce maazaya e-mail atarak saatin ellerinde olup olmad覺覺n覺, 癟al覺ma saatlerini ve fiyat覺n覺 繹rendim. Atina'ya gidince de biraz pazarl覺k yapt覺ktan sonra saati sat覺n ald覺m ;)

Rakamlardan konuacak olursak; saatin Yunanistan'daki liste fiyat覺 7650. Ben nakit 繹deyeceimi s繹yledim, m羹d羹r羹ne telefon a癟t覺 ve 7250'ye indirdi. Bu fiyat覺n %18.7'si vergi. Burada se癟im size kalm覺, 1. se癟enek Global Blue formunu doldurup havaliman覺nda nakit almak. Bu durumda Global Blue firmas覺 da bir komisyon ald覺覺 i癟in size geri d繹n羹 yakla覺k %15.7 oluyor. Dier se癟enek (benim yapt覺覺m gibi) ise maazadan vergiyle alakal覺 羹zerinde Yunanca yaz覺lar yazan bir form alman覺z. Bu formu al覺p havaliman覺ndan 癟覺karken g羹mr羹e damgalat覺p T羹rkiye'ye d繹nd羹羹n羹zde Atina'ya yollarsan覺z kredi kart覺n覺za verginin tamam覺n覺 (%18.7) geri y羹kl羹yorlar. Havaliman覺nda mutlaka saati, kutusunu ve sertifikas覺n覺 da bulundurun, sorma ihtimalleri 癟ok y羹ksek.

Bu ekilde ald覺覺mda saate 5900 繹demi oldum. T羹rkiye'de liste fiyat覺 7300, biraz indirim yap覺yorlar, ama 5900'a ineceklerini pek sanm覺yorum. Bildiim kadar覺yla Almanya'da da 7300, ve maazadan indirim al覺p Tax Free uygulad覺覺n覺zda daha da ucuza gelecektir, ama benim o f覺rsat覺m olmad覺覺 i癟in Atina'dan ald覺m. Tabii ki pazarl覺k herkesin kendi yetenei, nereden al覺rsa als覺n g羹zel bir pazarl覺kla daha da uyguna alabilir ;)

Forum ahalisine sayg覺lar覺mla :thumbup:
Assumption is the mother of all screw-ups.
Kullan覺c覺 avatar覺
blaugrana

Kay覺t: 05 May 2014, 10:31

Mesaj Tozluraflar » 18 Haz 2015, 00:33

Saate hen羹z merak sarm覺 birisi olarak sevip sevmeyeceimi g繹rme ad覺na ilk saatimi forumdan sat覺n ald覺m. Muhtemel vir羹s羹 bende sizler gibi kapt覺m!!!
Sorum u cenevre ye seyahatim olacak. Cenevreden rolex submariner (116610LN) date nereden, yakla覺k %ka癟 indirimle, yakla覺k ka癟 euro ya al覺n覺rsa normaldir? Oraya gidip t羹rkiyeden daha pahal覺ya almayay覺m. Teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
Tozluraflar

Kay覺t: 27 May 2015, 22:33

Mesaj onatozer » 18 Haz 2015, 14:04

Tozluraflar, ahsi d羹羹ncem TL baz覺nda tax free hari癟 18 bin civar覺 almak karl覺 olacakt覺r. Yoksa T羹rkiye'den almak daha mant覺kl覺 g繹z羹k羹yor. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Tozluraflar » 18 Haz 2015, 18:00

Onat Bey teekk羹rler [emoji106]
Kullan覺c覺 avatar覺
Tozluraflar

Kay覺t: 27 May 2015, 22:33

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners