TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj barbecue » 11 Tem 2014, 13:31

Erdem Bey,
Teekk羹rler...
Tecr羹belerinize dayanarak, mesela kredi kart覺 ile 繹demede pazarl覺k yapma ans覺m olur mu? Wempe Madrid i癟in.
Yoksa "cash on the table" 癟ok daha etkili mi olacakt覺r.
Genellikle beim g繹rd羹羹m kadar覺 ile, cash b羹y羹k meblal覺 al覺veriler Avrupa 羹lkerinde 癟ok yayg覺n deil, daha 癟ok kart tercih ediliyor.
G繹r羹 bildirebilirseniz memnun olurum.

Selamlar, sevgiler....
Kullan覺c覺 avatar覺
barbecue

Ya: 57
Kay覺t: 08 Tem 2014, 17:57

Mesaj ErdemFFM » 11 Tem 2014, 16:29

Evet, nakit 繹demeler pek yayg覺n deil.
Pazarl覺k konusu 繹deme eklinden ziyade sat覺n almay覺 d羹羹nd羹羹z saat markas覺 ve modeline bal覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErdemFFM

Ya: 51
Kay覺t: 20 Kas 2013, 05:36

Mesaj slowokan » 11 Tem 2014, 18:01

Ben kendi deneyimimi anlatayim;

Su anda kullandigim saatimi (daha dogrusu sahibi oldugum ama kullanmadigim diyeyim, cunku cok takmiyorum :D ), Glasgow'dan aldim. Saatimi alirken bir de anneme Raymond Weil almistim, totalde 7,100 pound odeyecektim. Cash olarak tumunu cikaramadigim icin 500 pound kadarini kredi karttan cektirdim. Iki tane kiz aldi eline 6,600 poundu hic makine kullanmadan, elleriyle yavaaas yavaaaas saydilar, belki 10 dak. surdu. Oyle bankaci saymasi degil, bayagi annem gibi amatorce saydilar... :D Uzerimde ne bir ceket, ne bir kravat, ne de deri bir canta. Istanbul'lu oldugumu soylemistim. Odeme cash. Ve de dukkana girmemle odemeyi cikarmam arasinda gecen sure 5 dk., saati incelemedim bile, ayni kacar gibi... :lol: Yani her sey bastan sona falso... :lol: Hala anlamiyorum, bu insanlar nasil killanmadilar da, o paralarin gercek olup olmadigini dusunmediler. Ellerinde sensor mu vardi yaw bunlarin, parayi sayarken... :?

Tum guvendikleri tepedeki kameralar mi? Ertesi gun ulkeme donecektim.

Ondan sonra ben killandim, ulan adamlar bana cakma Rolex mi dayadilar diye.. :D Ama dukkan Authorised Dealer. Rolex'in websitesindeki listede olan bir dukkan.

Ben, cash'te pazarligin daha acik olduguna inaniyorum. O gun bana hic indirim yapmadilar gerci. Pazarligim hic kuvvetli degildir. Gerci Rolex'in LV'sine zaten kime olursa olsun indirimi zor yaparlar cunku saat gercekten zor bulunuyor. Buldugunuz yerlerde de hala ates pahasi.
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Ya: 43
Kay覺t: 04 Eyl 2012, 16:55

Mesaj Emre » 12 Tem 2014, 15:27

ABD'de her t羹rl羹 pazarl覺k m羹mk羹n. ok zor bulunan saatlerde tabi ki 繹yle bir imkan yok ama normalde en l羹ks maazaya bile girseniz 羹slubuyla indirim talep edin mutlaka kazan癟l覺 癟覺kars覺n覺z.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj slowokan » 12 Tem 2014, 15:51

Emre yazd覺:ABD'de her t羹rl羹 pazarl覺k m羹mk羹n. ok zor bulunan saatlerde tabi ki 繹yle bir imkan yok ama normalde en l羹ks maazaya bile girseniz 羹slubuyla indirim talep edin mutlaka kazan癟l覺 癟覺kars覺n覺z.

Amerika, hayalim zaten Emre... :thumbup: Her seyin en hesaplisi orada. Ayrica Amerika'yi da cok severim. Onumuzdeki senelerde ziyaret edecegim. Bir tane AP 15400 veya 15202 almak istiyorum. Daha dukkanlari arastirmadim. Zamani gelince detaylica arastirmami yapacagim Amerika AP piyasasi icin.
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Mesaj Emre » 12 Tem 2014, 22:29

slowokan yazd覺:
Emre yazd覺:ABD'de her t羹rl羹 pazarl覺k m羹mk羹n. ok zor bulunan saatlerde tabi ki 繹yle bir imkan yok ama normalde en l羹ks maazaya bile girseniz 羹slubuyla indirim talep edin mutlaka kazan癟l覺 癟覺kars覺n覺z.

Amerika, hayalim zaten Emre... :thumbup: Her seyin en hesaplisi orada. Ayrica Amerika'yi da cok severim. Onumuzdeki senelerde ziyaret edecegim. Bir tane AP 15400 veya 15202 almak istiyorum. Daha dukkanlari arastirmadim. Zamani gelince detaylica arastirmami yapacagim Amerika AP piyasasi icin.

Gitmeden mesaj atarsan覺z, haberim olsun tan覺d覺覺m bir ka癟 AD var.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Mesaj slowokan » 13 Tem 2014, 01:41

Emre yazd覺:
slowokan yazd覺:

Gitmeden mesaj atarsan覺z, haberim olsun tan覺d覺覺m bir ka癟 AD var.

Daha birkac seneyi bulabilir. Oncelikle Kanada'da kalacagim. Ama eger Kanada'da da (Amma da oldu yaw..:D ) bildiginiz AD'ler varsa hesapli, bilmek isterim.
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Mesaj barbecue » 13 Tem 2014, 09:39

Beyler, bilgilendirmeler i癟in 癟ok teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
barbecue

Ya: 57
Kay覺t: 08 Tem 2014, 17:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: selfwinder ve 299 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners