Ben kendi deneyimimi anlatayim;
Su anda kullandigim saatimi (daha dogrusu sahibi oldugum ama kullanmadigim diyeyim, cunku cok takmiyorum

), Glasgow'dan aldim. Saatimi alirken bir de anneme Raymond Weil almistim, totalde 7,100 pound odeyecektim. Cash olarak tumunu cikaramadigim icin 500 pound kadarini kredi karttan cektirdim. Iki tane kiz aldi eline 6,600 poundu hic makine kullanmadan, elleriyle yavaaas yavaaaas saydilar, belki 10 dak. surdu. Oyle bankaci saymasi degil, bayagi annem gibi amatorce saydilar...

Uzerimde ne bir ceket, ne bir kravat, ne de deri bir canta. Istanbul'lu oldugumu soylemistim. Odeme cash. Ve de dukkana girmemle odemeyi cikarmam arasinda gecen sure 5 dk., saati incelemedim bile, ayni kacar gibi...

Yani her sey bastan sona falso...

Hala anlamiyorum, bu insanlar nasil killanmadilar da, o paralarin gercek olup olmadigini dusunmediler. Ellerinde sensor mu vardi yaw bunlarin, parayi sayarken...
Tum guvendikleri tepedeki kameralar mi? Ertesi gun ulkeme donecektim.
Ondan sonra ben killandim, ulan adamlar bana cakma Rolex mi dayadilar diye..

Ama dukkan Authorised Dealer. Rolex'in websitesindeki listede olan bir dukkan.
Ben, cash'te pazarligin daha acik olduguna inaniyorum. O gun bana hic indirim yapmadilar gerci. Pazarligim hic kuvvetli degildir. Gerci Rolex'in
LV'sine zaten kime olursa olsun indirimi zor yaparlar cunku saat gercekten zor bulunuyor. Buldugunuz yerlerde de hala ates pahasi.