TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj simayy58 » 09 May 2013, 18:18

acilen saat siparişi vermem gerekiyor..tavsiye edeceğiniz güvenilir bir site ve kalitesine inandığınız ve güvendiğiniz 500 tl civarı önerebileceğiniz metal kordon bir saat önerebilirmisiniz...?
Kullanıcı avatarı
simayy58

Mesaj nmesut » 19 May 2013, 21:39

http://www.ebay.com/itm/290896276696#shId

Linkteki saati hangi kargo seçeneğiyle alırsam takip kodu var. Yada var mı? Ayrıca bu gönderide klasik Ptt ile mi geliyor yoksa özel kargo şirketleri ile mi geliyor. Son olarak Expedited Int'l Shipping hızlı gönderi demekmiş ama net bir süre bulamadım araştırmama rağmen tecrübesi olan arkadaşlara sorum kaç günde gelir? Çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
nmesut

Mesaj barkodd » 20 May 2013, 22:58

iyi akşamlar
nette dolaşırken şu aşağıdaki saati gördüm; ve yakın çekimlerde oldukça güzel duruyor; PULSAR'ın Seiko'nun yan kuruluşu olduğunu biliyorum; orijinal PULSAR olsa direkt alırım; ancak bu "Bysaat" denilen site ürünleri (bu sitedeki ürünlerin pek çoğu aynı kodla nette başka sitelerde yok)-ürünlerin fiyat aralığı (normalde ucuz da dursa pahalı da olsa fiyatlar biririne çok benzer; Orinet ile Fossil'in, Pulsar'ın; Seiko'nun vb. fiyatları birbirine çok yakın)-sitedeki bilgilerin eksikliği vb. gibi pek çok nedenle replika saat satan bir site gibi duruyor (belki de orijinallik iddiaları yoktur; ancak ben farkedememişimdir?)
aslında sorum linkteki saatten ziyade bu Bysaat denen sitenin güvenilir olup olmadığı?

http://www.bysaat.com/index.php?route=product/product&path=39&product_id=2835
Kullanıcı avatarı
barkodd

Re: Ynt: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj Erdem35 » 20 May 2013, 23:30

gittigdyorda da bysaatin tukkani var bir bakin yorumlara...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj murderbunnie » 22 May 2013, 19:32

Arkadaşlar bir sorum olacak:

http://www.longislandwatch.com/

Bu site ile daha önce alışverişi olan oldu mu? Türkiye'ye yollanan saatlerde, hangi fiyat limitin kadar gümrük ve sair işlemler ortaya çıkıyor?
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj Erdem35 » 22 May 2013, 19:55

murder ben ETON002K kodlu orientimi o siteden aldım :thumbup: 3 haftada geldi saat... yetkiliye faturalandırmayı 100 dolar altı yapın dedim onlarda eğer postada bir kaybolma söz konusu olursa faturadaki tutarı muhattap alırız dediler ben de eyvallah :) dedim... 99 dolara faturalandırıp gönderdiler bir sıkıntı yaşamadım :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj murderbunnie » 22 May 2013, 20:17

erdem teşekkürler cevap için. Yani arzu ettiğim saati aldıktan sonra; faturasını 99$ yapın mı diyorum? Gümrükte 100 dolar ve üzeri mi sıkıntı çıkıyor?
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj Erdem35 » 22 May 2013, 20:42

nedemek rica ederim :champ: evet 100 dolar üzeri sıkıntı çıkma ihtimali artıyor :thumbup: 99 dolar faturalandırma için herhangi bir üst limit fiyat muhabbeti dönmedi aramızda...saatin ödemesini yaptım ve daha sonra faturalandırmadan bahsettim :) velhasıl sıkıntısız bir alışveriş yaşadım.saati ertesi gün postaladılar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Erdem35

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Google [Bot] ve 232 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners