TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Aldığım Saat Durdu, Servis Saate Birkaç Tokat At Dedi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Yeni Aldığım Saat Durdu, Servis Saate Birkaç Tokat At Dedi

Mesaj Cinman » 05 Oca 2012, 13:32

yeni aldığım 2894-2 eta mekanizmalı saatim 6. günün sonunda durdu
ne yaptı isem çalışmadı
servisi aradım saate bir kaç sert vurun dendi
denileni yaptım çalıştı
ilk defa böyle bir şey duydum yaşadım :)
olanlar normal midir ?
Kullanıcı avatarı
Cinman

Re: yeni saat çalışmayı durdurdu servis saate bir kaç tokat

Mesaj nickynick » 05 Oca 2012, 13:36

Lazım ara sıra :D
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Yeni Aldığım Saat Durdu, Servis Saate Birkaç Tokat At De

Mesaj Modern60 » 05 Oca 2012, 14:09

Asla normal değil ama burası bizim memleketimiz. Hiç bir zaman saat durduğunda tekme tokat tamir edilmez edilemez ve hangi servis bu tavsiyeyi yaparsa yapsın hemen markaya şikayet etmek gerekir. Hele ki 2894-2 gibi ciddi bir eta için bu olmazsa olmaz bir durumdur. Acil olarak türkiye mümessiline yazı yazarak dışarıya markanın merkezine de aynı yazıyı atarak şikayette bulunun. Farz edin içeride sizin darbelerinile kırılabilecek parçalar var veya hassas bir durum söz konusu. O zaman sizin attığınız tokatlarla bozulduğunda bütün tamir masraflarını da alırlar. Çünkü siz bir bdrabe ile saati bozmuş olursunuz. Asla bu tip tavsiyelere uymayın ve hemen ürünü aldığınız yere iade edip paranızı geri alın. Ancak o zaman bu basiretsiz anlayışlardan kurtuluruz. Geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj aokyy » 05 Oca 2012, 14:13

Türk insanının 1. numaralı tamir yöntemi. Televizyonların, bilgisayarların, buzdolaplarının, ev telefonlarının, cep telefonlarının, bilimum oyuncakların ve şu anda aklıma gelmeyen bir sürü şeyin. Ama saati ilk defa duydum. :D Demek ki o da oluyormuş. :D
En son aokyy tarafından 05 Oca 2012, 14:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj herofb » 05 Oca 2012, 14:15

modern60 yazdı:Asla normal değil ama burası bizim memleketimiz. Hiç bir zaman saat durduğunda tekme tokat tamir edilmez edilemez ve hangi servis bu tavsiyeyi yaparsa yapsın hemen markaya şikayet etmek gerekir. Hele ki 2894-2 gibi ciddi bir eta için bu olmazsa olmaz bir durumdur. Acil olarak türkiye mümessiline yazı yazarak dışarıya markanın merkezine de aynı yazıyı atarak şikayette bulunun. Farz edin içeride sizin darbelerinile kırılabilecek parçalar var veya hassas bir durum söz konusu. O zaman sizin attığınız tokatlarla bozulduğunda bütün tamir masraflarını da alırlar. Çünkü siz bir bdrabe ile saati bozmuş olursunuz. Asla bu tip tavsiyelere uymayın ve hemen ürünü aldığınız yere iade edip paranızı geri alın. Ancak o zaman bu basiretsiz anlayışlardan kurtuluruz. Geçmiş olsun.

çok doğru bir tespit hocam dediğiniz gibi ülkemizde herşey için geçerli , işin enterasan tarafı 2012 yılında bile bir aleti çalıştırmak için en geçerli yolların vurmak veya pilini takıp çıkarmak olması :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 05 Oca 2012, 15:18

Türküz doğruyuz, çalışkanız..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj wWw » 05 Oca 2012, 16:36

Hangi markaymış merak ettim şimdi gerçekten.
Geçmiş olsun bu arada bir arızası yoktur umarım.
Kullanıcı avatarı

Mesaj splendes » 05 Oca 2012, 18:12

Vur vur birşey olmaz :D Şaka bir yana ben saatlerim düşünce çizilince içim sızlıyor nasıl vuracağım ?
Kullanıcı avatarı
splendes

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 281 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners