TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Luminox

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Luminox

Mesaj vecdi » 18 Kas 2011, 13:13

evet sayın arkadaşım size katılıyorum gerçekten güzel modelleri var,ben pek pilli makine sevmesem de doğa sporları ile ilgilendiğim için arazide kullanım amacıyla almayı düşündüğüm bir modeli vardı hakikaten gece kulanım açısından mükemmel saatle,fakat gelin görün ki böyle bir sorun ortaya çıktı,şimdi sizin dediğiniz gibi birde ithalatçısı da kapanmış bir şey yoksa bile şaibe kaldı marka üstünde istemeden......
Deve kuşuna yük vurmuşlar ''ama ben kuşum demiş! ''peki uç öyleyse'' demişler ''ama ben deveyim!'' demiş.
Kullanıcı avatarı
vecdi

Mesaj Modern60 » 19 Kas 2011, 02:13

Aynı maddeyi kullanan Ball Watches ı da burada anmak lazım. Modelleri oldukça hoştur. Oda 25 yıl ışıma garantisi vermektedir.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj asymptote » 19 Kas 2011, 02:22

Sınırlı ömrü olan ve belli şartlarda zararlı olabilecek böyle bir malzemeyi kullanmaktansa süperluminova kullanmak daha mantıklı değil mi? Ben süperluminova C3 kullanan bir saat tercih ederim kendi adıma..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vecdi » 19 Kas 2011, 12:02

evet Asymptote arkadaşım kesinlikle haklısınız , zaten süperluminova kullanıyor aklı başında firmalar çinko sülfür bazlı ve radyoaktif madde içermiyor...bildiğim kadarıyla seiko,orient markaları bu maddeyi kullanıyor............şimdi bu firmalar , afedersiniz aptalmı? yani .

sonuç olarak hangi ürünü alırsak alalım sadece saat değil tüm tüketim maddeleri için geçerli , tabir-i caiz ise albenisine janjanlı havasına kapılıp almayalım.
Ve tekrar hatırlatmak istiyorum amaç marka karalamak değil açıklama yapmak isteyen konuyla ilgili yetkili denk gelirse söz hakkı baki'dir
not=bir dönem özellikle 90'lı yıllarda çeşitli metal alışım türevlerinin kullanıldığı saatler neredeyse tanıdığım herkez de alerji yaptığı gerekçesiyle ya saat kullanılmıyor yada deri kayışlı kullanılıyordu ! ne oldu da şimdi alerji yapmıyor.

selamlar,saygılar
Deve kuşuna yük vurmuşlar ''ama ben kuşum demiş! ''peki uç öyleyse'' demişler ''ama ben deveyim!'' demiş.
Kullanıcı avatarı
vecdi

Mesaj simeranya » 10 Ağu 2012, 06:52

10 sene önce kranlıkta fosforlu fosforlu parlayan bir saat gördükten sonra, hep hayalimde bu tür bir saat almak vardı. Tamda karar vermiş model ararken, içgüdüsel ışın yayını yapıyor, bir sakatlık varmıdır diye düşünürken, tesadüfen bu başlığa denk geldim. Teşekkürler detaylı bilgi için. süperluminova 'lar ile ilgili bir sorun yok gödüğüm kadarı ile.
Önerebileceğiniz model varmıdır, seiko tercihen.
Kullanıcı avatarı
simeranya

Mesaj Quorthon » 15 Mar 2016, 13:34

arkadaşlar trityumun durduğu yerde herhangi bir zararı yoktur. Detaylı bilgi isterseniz verebilirim.
Quorthon

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Majestic-12 [Bot], trgy ve 220 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners