TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatin Mekanizmasını Çıkarmak İçin Yardım

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Saatin Mekanizmasını Çıkarmak İçin Yardım

Mesaj mlm » 30 Eyl 2011, 23:26

bengisaat yazdı:.. çünki saatçi saatleri kurcaladığınız için cezalandırılmanız gerektiğini düşünebilir. :D

:D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 01 Eki 2011, 00:14

bengisaat yazdı:çünki saatçi saatleri kurcaladığınız için cezalandırılmanız gerektiğini düşünebilir. :D

Bu konuyla ilgili olarak söylemiyorum ve belki de yanılıyorum ama sanki saatçiler hobi olarak da olsa saatleri kurcalamamızdan hoşlanmıyorlar :) Bana öyle geliyor ki bu elzem işe sıradan insanların bulaşmasına tahammül edemiyorlar, belki bir kısmı da olaya tamamen duygusal(!) bakıp saati niye bana getirmiyorlar diye sitem ediyordur.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj bengisaat » 01 Eki 2011, 00:28

Kendi adıma cevaplayayım:

Böyle düşünen saatçiler olsada aslında azınlıktadır basit bir işlemle çalışacak olan saat ; sahibinin bilmeden arızaya sebep olması nedeniyle genellikle parça değişimine giden yolu açar ki buda teorik olarak saatçinin işine gelir.

Ancak Kullanıcı kendi saatini bozarsa faturası kendine çıkar ve zararı sadece kendinedir , ancak başkalarının saatlerini bozan üstelik ben saatçiyim diyerek yapanlara çok kızarım,çünki onlar kendilerine hiç bir zarar gelmediği ve zeytinyağı gibi üste çıkarak saatin sahibine zarar vermekteler.
Saatçiyim diye böyle ortaya çıkıp milletin saatini bozan kişilere karşı her zaman sert tepki gösteririm,hatta bununla ilgili oldukça kabarık bir "İstenmeyen durum hatırasına" sahip bir geçmişimde var :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn, yus49 ve 47 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners