TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Fiyatları ve Döviz Kuru Hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Fiyatları ve Döviz Kuru Hakkında

Mesaj Terasus » 09 Ağu 2011, 17:06

Ne zaman sordunuz Milgauss fiyatini? Ben gecen ocak ayinda GV olanini sordugumda bana 12500 tl gibi bir fiyat vermislerdi, bu kadar fiyat farkini duymak sasirtti beni.
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj Clk » 09 Ağu 2011, 17:45

Terasus, forumu yakindan takip ediyorsan bu sene basinda yada gectigimiz sene sonunda tüm lüks saat üreticilerinin fiyatlarina %7 ve üzeri zam yapacagini belirtmistim. Milgauss GV bu furyadan %20'lik bir atis ile cikan belkide tek saat oldu. Kisacasi o zaman sormus oldugun 12.500 TL Mart ile Mayis arasinda 15.000 TL oldu. Birde üzerine kur farki binince degmesin yagli boya :)

Ilk GV'mi 4600 Euro'ya alip tam hatirlamasam da 4300-4400 gibi bir rakama vermistim. Ikinci GV bana kriz döneminde 4200 Euro'ya mal oldu su an yenisi icin 6000 Euro istiyorlar :D Satsam mi acaba :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 09 Ağu 2011, 17:48

Ağustos başı tekrar yeni artış geldi. IWC'de TR listelere direk yansıdı, Panerai global artış oldu ama Türkiye listelerine henüz yansımadı, çok yakındır. Rolex'te de durum aynı bildiğim kadarı ile. Bunlar dün alınmış bilgiler bu arada ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mrhero » 09 Ağu 2011, 19:45

Ananta mı 3000 Tl ye alırken aldığım saatçiye Milgauss sormuştum grey market olarak 6500 TL fiyat vermişti. Şu anda Ananta'm 2500
TL ye satılırken Millgauss 15000 TL :) Rolex farkı işte.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj gphoton » 09 Ağu 2011, 20:15

2. el fiyatlari 2500 lira mrhero bey. Sahibinden.com sitesindeki ilanlarda maalesef gerceklik payi yok. Diger sitelerdede elimizde kalmadi diyorlar. Ananta otomatik sifir fiyat 2500 lira oldugunu ben gecen sene bile görmedim. Gecen hafta konak piere gittim orada 4700 idi.
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj mrhero » 09 Ağu 2011, 20:25

Hmm ben sahibinden.com ve gittigidiyor.com daki şu ilana istinaden demiştim: http://urun.gittigidiyor.com/SON-INDIRI ... ZZ41611338

Neyse önemli değil. Avatarınızdan anladığım kadarıyla sizde benim gibi "Seikosever"siniz. Umarım şu spring drivelarda biraz ucuzlarda bir de spring drive ım olur.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Terasus » 09 Ağu 2011, 20:37

Demek son donemlerde Altin'dan sonra en cok kazandiran Milgauss oldu :)
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj mrhappy » 11 Ağu 2011, 17:13

Dün duty-free alanında euro 2.5961'di ki bu bir önceki güne nazaran 5 kurusluk artıs demek ve son ayların zirvesiydi..

Benim iktisat fak. girdiğim dönemden bugüne özellikle ilgimi çeken konulardandır finans piyasası ve bu konuda okudugum yazılar ve bazı beklentiler beni şu şekilde düşünceye götürüyor.
Sonda söyleyeceğimi başta söylemem gerekirse dolar düşüş yönünde euro ise yükseliş yönünde devam edecek orta vadede.

Nedenine gelince uluslararası kredi veren şirketler ülkelerin risk durumunu değerlendirirken ulusal para birimine göre değil dolara çevrilmiş haline göre değerlendirme yapıyorlar.Buna göre inceleniyor raporlar ve rakamlar $ cinsinden cevrilerek değerlendirme yapılıyor.Ülke ekonomimizi yönetenler ise paramızın dolar karsısında değer kaybettiği zaman yayınladıkları pozitif raporların uluslararası alanda dolara cevrildiğinde puan kayıpları yasadıgını gördükleri için mümkün oldugunca doları frenleyecek şekilde Merkez Bankası kozunu kullanarak ekonomi politikaları üretmeye devam edecekler.Bu yüzden ben doların düşüş eğimine gireceğini tahmin ediyorum.
Daçkalı..
Kullanıcı avatarı
mrhappy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: csgoz, Google [Bot] ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners