TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Konyal覺 Saat Sorunsal覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Konyal覺 Saat sorunsal覺

Mesaj Kvnc » 06 Ara 2025, 19:01

Uramamak i癟in muhtemelen ilgilenmeyecekler. Ama burdaki soruns ben firmayla hukuki bir problem yaam覺yorum. Ortada bir anlamazl覺k yok ay覺pl覺 羹r羹n cayma hakk覺 gibi. Direkt olarak paras覺n覺 verdiin 羹r羹n羹 vermeyip 羹st羹ne paray覺 iade etmeme durumu var. ikayetvarda daha k繹t羹 durumda baya insan var.ans覺m覺 deneyeceim para iadesi yapmazlarsa da 6 ay hakem heyetini bekler verdiim para enflasyonla yar覺lanm覺 olarak al覺r覺m. Hakem heyetleri k繹t羹 niyetli firmalar i癟in cennet maalesef paray覺 kullan 6 ay sonra da iade et. Konyal覺saatin b繹yle bir duruma sokmas覺 insanlar覺 korkun癟.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kvnc

Kay覺t: 05 Ara 2025, 16:19

Mesaj copycat » 06 Ara 2025, 20:32

Kvnc yazd覺:Uramamak i癟in muhtemelen ilgilenmeyecekler. Ama burdaki soruns ben firmayla hukuki bir problem yaam覺yorum. Ortada bir anlamazl覺k yok ay覺pl覺 羹r羹n cayma hakk覺 gibi. Direkt olarak paras覺n覺 verdiin 羹r羹n羹 vermeyip 羹st羹ne paray覺 iade etmeme durumu var. ikayetvarda daha k繹t羹 durumda baya insan var.ans覺m覺 deneyeceim para iadesi yapmazlarsa da 6 ay hakem heyetini bekler verdiim para enflasyonla yar覺lanm覺 olarak al覺r覺m. Hakem heyetleri k繹t羹 niyetli firmalar i癟in cennet maalesef paray覺 kullan 6 ay sonra da iade et. Konyal覺saatin b繹yle bir duruma sokmas覺 insanlar覺 korkun癟.
襤sterseniz sizin ad覺n覺za eki s繹zl羹k'te rezalet bal覺覺 a癟ay覺m.

Oradaki bal覺klar firmalar覺n ilgisini 癟ekebiliyor.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj Kvnc » 06 Ara 2025, 23:46

Memnun olurum hocam.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kvnc

Mesaj Kvnc » 08 Ara 2025, 12:51

Aray覺p iade edildiini s繹ylediler. Onlarca kez aramamdan dolay覺 deil tabiki. ikayetvardan ikayetimi kald覺rmam i癟in. Fiziki hizmetleri nas覺ld覺r bilmem ama online sat覺覺ndan uzak durun.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kvnc

Mesaj mturann » 08 Ara 2025, 14:55

Kvnc yazd覺:Aray覺p iade edildiini s繹ylediler. Onlarca kez aramamdan dolay覺 deil tabiki. ikayetvardan ikayetimi kald覺rmam i癟in. Fiziki hizmetleri nas覺ld覺r bilmem ama online sat覺覺ndan uzak durun.

ikayetvardan silin diye a癟覺k a癟覺k s繹ylediler mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj ahmetemin » 08 Ara 2025, 15:04

Kvnc yazd覺:Aray覺p iade edildiini s繹ylediler. Onlarca kez aramamdan dolay覺 deil tabiki. ikayetvardan ikayetimi kald覺rmam i癟in. Fiziki hizmetleri nas覺ld覺r bilmem ama online sat覺覺ndan uzak durun.

Ben maazadan ald覺覺mda bir s覺k覺nt覺yla kar覺lamad覺m, online olarak da al覺veri yapmam覺t覺m art覺k yapmam da ba覺n覺za gelenden sonra.

mturann yazd覺:

ikayetvardan silin diye a癟覺k a癟覺k s繹ylediler mi?

Genelde oraya yazd覺覺n覺zda sizi direkt ikayetvardaki yorumunuz 羹zerine arad覺k diyip ikayeti kald覺rman覺z isteniyor. imdiye kadar 1-2 defa oraya yaz覺p d繹n羹 alamad覺覺m oldu onun d覺覺nda problem 癟繹z羹l羹yor bir ekilde.
Kullan覺c覺 avatar覺
ahmetemin

Kay覺t: 24 Eyl 2014, 20:37

Konyal覺 Saat Sorunsal覺

Mesaj Curiosity » 08 Ara 2025, 19:20

ok ge癟mi olsun, en az覺ndan paran覺z覺 geri alman覺za sevindim. Umar覺m birileri sizi aray覺p en az覺ndan bir 繹z羹r dilemitir.

Salam bir sistem kurmak yerine ekilcilikle ura覺yorlar.
M羹teri memnuniyeti art覺k 繹nemsenmiyor; onun yerine influencerlara 繹vg羹 yazd覺rmak moda oldu.
Biri sahte saat sat覺yor, dieri ger癟ek 羹r羹n羹 olmas覺 gerekenin 癟ok 羹zerinde fiyatland覺r覺yor; 羹st羹ne bir de reklamla parlat覺yorlar. (Genelleme yapm覺yorum)
Memlekette basit bir al覺veri yaparken bile k覺rk kere d羹羹n羹r hale geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Curiosity

Kay覺t: 27 Nis 2025, 14:50

Re: Konyal覺 Saat Sorunsal覺

Mesaj Kvnc » 09 Ara 2025, 10:47

Evet iki kere arad覺lar birincisinde ikayetvar i癟in dierinde de sosya medyada paylam覺s覺n覺z dediler de tam olarak bilmiyorum ne demek istediklerini 繹renmek i癟in de 癟aba harcamad覺m buray覺 da kastediyor olabilirler. 襤yi ki bu tarz yerler varda iimizi halledebiliyoruz. 襤nternet sitesine sipari iptali se癟enei koymayan yerlerden al覺veri yaparken iki kere d羹羹nmeli.
Kullan覺c覺 avatar覺
Kvnc

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 217 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners