Tam da başlığa ekliyordumgargamell yazdı:birisi tudor pelagos fxd gmt ekler bence. bugün açıklandı.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam da başlığa ekliyordumgargamell yazdı:birisi tudor pelagos fxd gmt ekler bence. bugün açıklandı.
Hem açıklama çok talihsiz, hem de 20-30 senede bir tasarım yapıyorsun. Kordon aynı, kadran aynı? Nasıl bir eleştiri bekliyordu acaba? Youtube'daki bir yoruma katılıyorum: eğer nautilus'un yeni bir serisini çıkardık deseler bu kadar eleştirilmezdi. Fakat yeni bir model diye eskisinin kötü bir revizyonunu piyasaya sürersen eleştirilirsin.Okanito yazdı:Aslında çıkalı biraz olsa da konuyu canlandırmak adına Cubitus'u paylaşmak istedim. Saat çok kritik yedi, başta boyut itibarıyla büyük zaten (45mm). Daha kompakt bir boyutu olsaydı belki gelen eleştiriler daha az olacaktı. Saatle ilgili daha ilginç olan şey ise bence Stern'in gelene eleştirilere yaptığı yorumlar oldu. Daha kötü bir süreç yönetilemezdi herhalde. Zaten 50 yıllık bir tasarıma benzer bir ürün ortaya konulmuş (AP 11:59 daha yaratıcı kaldı), bir de üzerine böyle bir yorum yapılması komik açıkçası.
“The haters are mostly people who have never had a Patek and never will. So that doesn’t bother me”
https://youtu.be/2ABQAH8qE0A?si=Gte8eaHu9B8Vw4Gt
Eylül zammından önce 70'e bırakıyorlardı.vertas yazdı:selamlar..yeni longines conquest 38mm alma düşüncem var. bayilerde liste fiyatı şu an 87k. Siz üstadlardan fikir almak istedim bu saat fiyatını nasıl değerlendirirsiniz. Yanlış bilmiyorsam eski conquest ile aynı mekanizma ama aralarında çok fiyat farkı var, fiyatı ederinden fazla mı diye düşündürüyor. Sizce bayiler bu saati hangi fiyatlara kadar düşerler ona göre zorlamaya çalışayım.
Yedaself yazdı:Tudor Pelagos FXD GMT tanıtıldı. Arka kapağında Marine Nationale logosu olacak. Saat GMT ve Master Chronometer özellikleri olan ilk Pelagos modeli oldu.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vertas yazdı:selamlar..yeni longines conquest 38mm alma düşüncem var. bayilerde liste fiyatı şu an 87k. Siz üstadlardan fikir almak istedim bu saat fiyatını nasıl değerlendirirsiniz. Yanlış bilmiyorsam eski conquest ile aynı mekanizma ama aralarında çok fiyat farkı var, fiyatı ederinden fazla mı diye düşündürüyor. Sizce bayiler bu saati hangi fiyatlara kadar düşerler ona göre zorlamaya çalışayım.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 82 misafir
|