TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

350 TL Bütçe İçin Spor Diver Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

Mesaj cenk » 13 Haz 2011, 14:15

bir sorun çıkarmaz.hatta daha da güzel olur fakat diver saatlerde camlı model çok fazla yok.
Kullanıcı avatarı
cenk

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

Mesaj hcö » 13 Haz 2011, 14:48

ya ben aslında diver saat olarak atmamıştım başlığı, dalışta kullanabileceğim bir saat demiştim. yönetici arkadaşlar böyle düzenlemiş herhalde ama neyse sonuç olarak ille de diver saat almama gerek olmadığını öğrendim.artık daha geniş bir aralıkta araştırmaya devam edeceğim.
Kullanıcı avatarı
hcö

Re: 350 TL Bütçe İçin Saat Önerisi

Mesaj Frax » 13 Haz 2011, 17:21

Başlığı ben düzelltim, dalış için yazınca dalgıç saatinden başka alternatif düşünmedim, sonuçta su geçirmezliği yüksek olan bir saat arıyorsunuz diye.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj drk » 13 Haz 2011, 17:25

Hcö, bu bütçe ile otomatik saat seçeneği fazla yok, yüksek su geçirmezlik seviyesine sahip otomatik saat ise daha da az. Bu yüzden bakabileceğimiz markalar kısıtlı. Ben hala seikonun birçok modelinin hoşuna gideceğini ve kalitesiyle seni mutlu edeceğini sanıyorum.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj hcö » 13 Haz 2011, 21:14

öncelikle hekese teşekkürler
frax ben diverlere baktım gerçekten de drk nın dediği gibi çok seçenek bulamadım öğrenci olduğumdan bütçemi çokta yukarı çekmem mümkün değil ama 100m geçirmezliği olan herhangi bir seiko (seiko 5 lerde falan genelde var) işini görür sorun çıkarmaz diyorsanız daha çok onları incelemeye başlayacağım. daha sonra hoşuma giden modelleri toplayıp sizlerin fikirlerini almak isterim, tabi sizinde önerileriniz olursa bakmak isterim.
Kullanıcı avatarı
hcö

Mesaj drk » 13 Haz 2011, 21:20

Saatin su geçirmezlik derecesine ve sınıflandırmasına bakmak lazım. Herhangi bir 200m gu geçirmezliğe sahip saat ile 200m diver sınıfı su geçirmezliğe sahip saat arasında fark var. 100m su geçirmezliğe sahip bir saat ile yüzebilir ama birkaç metreden fazla dalamazsınız. Dalışla ilgilendiğiniz için bunu hatırlatmak istedim. Alacağınız saatin normal bir saat değil dalgıç saati spesifikasyonlarına göre üretilmiş olmasına dikkat edin.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj hcö » 13 Haz 2011, 21:25

işte bende bunu öğrenmek istiyordum.peki saatin su geçirmezlik derecesi ve sınıflandırması denilen özelliklerine nasıl bakabilirim yani nasıl anlayabilirim bana uygun olduğunu?
Kullanıcı avatarı
hcö

Mesaj cenk » 13 Haz 2011, 21:37

Saat diver olarak geciyorsa wr 200 ve uzeri olanlar diye genelliyebiliriz yukaridaki seiko skx007 tam sizlik bence.
Kullanıcı avatarı
cenk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 159 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners