herkese afiyet olsun
Ben de aynı arayış içerisindeyim.Zoro yazdı:şu aralar güzel bir puro keyfi yapmaya niyetliyim. başlangıç olarak istanbul içinde ya da online olarak alışveriş yapabileceğim bir adres tavsiyesi var mıdır?
Albert Helmann (Florida da Puro dükkanı açmış bir Türk) ' in sitesini tavsiye ediyorum hepinize. Türkiye'ye gönderim yapıyor. Ben puro henüz tüketmesemde kendisini çok sever ve takip ederim.Zoro yazdı:şu aralar güzel bir puro keyfi yapmaya niyetliyim. başlangıç olarak istanbul içinde ya da online olarak alışveriş yapabileceğim bir adres tavsiyesi var mıdır?
Ülke sınırları içerisinde özellikle Küba menşeli puroları bulmak çok çok zor.Zoro yazdı:şu aralar güzel bir puro keyfi yapmaya niyetliyim. başlangıç olarak istanbul içinde ya da online olarak alışveriş yapabileceğim bir adres tavsiyesi var mıdır?
Göztepe’de Cuban Parejo Puro Butiği vardır. Non Cuban puroları uygun fiyata edinebilir, aksesuar bakabilir ve profesyonel birisinden alet, ekipman ve puro için bilgi alabilirsiniz. Sahibi olan Avni Bey eski bir asker; insanlara çok yardımcı olur ve müşteri görünce kayışı yağlayan Kapalıçarşı esnafı gibi değil.Zoro yazdı:şu aralar güzel bir puro keyfi yapmaya niyetliyim. başlangıç olarak istanbul içinde ya da online olarak alışveriş yapabileceğim bir adres tavsiyesi var mıdır?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
|