TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Akasya Swatch mağazasında enteresan tavırlar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Akasya Swatch mağazasında enteresan tavırlar

Mesaj ofis » 30 Eki 2023, 10:42

bende başka bir şubede omega modelinde aynı davranışı görmüştüm. 1 ay kadar önce gittiğimde model sıradanlaştığı için sanırım, eskisi gibi yapmadılar. şimdi aynı şey yeni model için geçerli sanırım :)
Kullanıcı avatarı
ofis

Mesaj Archimed » 30 Eki 2023, 11:49

Adamlar eğer ellerinde açık kutuda denetmek için saatleri yoksa, kapalı kutudaki saatleri açıp denetebileceklerini ve bu durumu doğru düzgün bir şekilde müşterilere bunu ifade etmeleri gerekir.

Böyle bir durum ve neden yoksa da; mağaza çalışanları gerçekten Omega Speedmaster veya Blancpain sattıklarını zannedip havaya girmiş olmalılar, bu da hem mağaza çalışan ve yöneticilerinin, hem de Swatch Türkiye ekibinin lüks ürün pazarlama konusunda acemiliklerini ortaya koyuyor. Çünkü düzgün ve lüks ürünlerin dağıtım ve pazarlama ekipleri, ürünlerinin doğru düzgün satılması, tanıtılması gibi süreçlerden de sorumludurlar.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj esenturk » 30 Eki 2023, 13:05

Bir benzerini ben de İstinye park mağazasında yaşamıştım. Şu meşhur omega swatch modelini haksızlık olmasın incelemeden görmeden sağda solda gömmeyeyim dedim ve mağazada incelemek istedim.

Dediğiniz gibi saat var dediler getirdiler takabiliyor muyum diye sorduğumda ise “bunun kordonu kumaş karışım olduğu için hijyen ürünü sayılıyor takamazsınız” dediler. Kendimi tutamadım ağız dolusu güldüm. Ama elinize alıp inceleyebilirsiniz dediler. Kola takınca hijyen ürünü eline alınca hijyenin önemi yok :))

Özetle tam da dediğiniz gibi sanırım kendilerini nimetten saymaya başladılar bu hypeımsı hareketlerle. İyi ki de almamışım bunların saatlerini diye bir kez daha kendime hak verdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
esenturk

Mesaj sasuta » 30 Eki 2023, 14:19

Eğer denetmeyeceklerse mağaza neden var? Online olarak sipariş verir, hoşuma gitmezse de 14 gün içerisinde iade ederim. Umarım o anki satış temsilcisinin hadsizliğidir.
"Bir fırıldak rüzgar olmadan dönüyorsa mutlak bir üfleyen vardır"
Kullanıcı avatarı
sasuta

Mesaj Eterna » 30 Eki 2023, 16:17

Müşteriye saygısızlık kabul edilemez.

Saygısızlık bir yana Swatch mağazalar niye bu kadar havalılar diye düşündüm? Plastik saat satışa sunulacak diye sabahtan geceden kapısında sıraya girildiğinde sanırım böyle oluyor.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj hknmtn » 31 Eki 2023, 00:55

Ya koca mağazasın. Tester olarak her renkten bir tane tezgaha koyarsın, isteyen dener. Beğendiği modeli de kapalı kutu verir gönderirsin. Nedir yani.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj mturann » 31 Eki 2023, 12:23

O an için belki o satıcıya ait münferit bir olaydır
Yoksa çok saçma olmuş
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj KKarakuş » 31 Eki 2023, 16:18

Swatch'un Mall Of İstanbul'daki şubesinden kendime almış olduğum MoonSwatch Pluto modeli adına da öncesinde hangi modeller var diye sorduğumda "Siz belirtin, elimizde varsa çıkaralım" demişlerdi ve Pluto'nun var olduğunu öğrenince çıkartıp kutu içinden göstermişlerdi.

Sahi ; ben bilekte deneme adına bir ricada bulunmamıştım.

Anladığım kadarıyla Swatch bu modelleri adına hiç bir şubesinde teşhir ürünü bulundurmuyor. Bu fiyat bandında bir ürün adına bu durum tabii ki garip ve kabul edilemeyecek bir durum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners