TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj danGerfuLL » 26 Mar 2022, 07:14

Forum belli bir akımla devam ediyor, dönem dönem. Bir dönem skx, sonrasında yeni Seiko 5ler, bir ara quartz PRX vs. Hiçbirini de almadım. [emoji846] Forumla beğenilerim pek örtüşmüyor.

Bu dönem de bu saat için akım olacak anlaşılan. [emoji846]

Kendi yorumumdur. Alır mıyım? Net olarak almam; çünkü pahalı. Alternatif olarak Casio'nun slim kasa kronolari var yarı fiyatına bu saatin, onlar olabilir. Ha illa renkli otomatik bir şeyler olsun dersem de Dan Henry 1970 alırım bir miktar daha bütçe artırarak.

OMEGA yazmış yazmamış çok takılan birisi değilim. OMEGA saat seven biri de değilim hatta vintage geçti elimden, illallah etmiştim.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj prx » 26 Mar 2022, 07:22

[quote="cemhk"]Bir Omega sahibi olarak o gruptan değilim Allah'tan :lol: Sonuçta üstünde ne yazarsa yazsın alınan bir Swatch.

Tüm dünyada saat dünyasının pozitif ya da negatif bir şekilde ilgisi bu saatlere kaydı, ben sahip olmak isterim.

Tabi bu tartışmalar Rolex'in yeni model açıklamasına kadar sürer, ve Rolex de bugünlerde ilk teaser koyacak gibi.[/quote tamam swatch ta omega niye yaziyo
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj Ok7 » 26 Mar 2022, 07:31

Bazı yorumları gerçekten utanarak ve üzülerek okudum. Bence piyasaya bakınca Patek'in 5711i kaldırdık deyip Tiffany diye milleti krize sokup piyasayı iyice allak bullak etmesinden çok daha masum ve güzel bir hamle. Gayet eğlenceli sempatik saatler olmuş. Ben bir çok Moonwatch sahibinin de alacağını düşünüyorum. Ayrıca terbiyesizce minibüsçü takar tarzı yorumlar mide bulandırıcı. Minibüsçü dediğiniz sizle aynı özelliklere sahip ve çıkış yeriniz aynı olan ama daha az parası olan vatandaş 100 dolara Swatch almak varken 250 dolara moonSwatch alıyorsa belli bi saat bilgisi ve zevki var demektir. Gayet güzel alsın kullansın.

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ok7

Mesaj danGerfuLL » 26 Mar 2022, 07:45

Vay be insanların 150 $ fazla verince saat bilgisi ve zevkinin de olacağını öğrendik, bugün de çok şükür. [emoji846]

150 $ asgarin ücretin yarısı.

Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj manil » 26 Mar 2022, 08:12

Yorumların hemen hemen hepsini okudum, aslında mevzu saatin kendisinden ziyade, herkesin herhangi bir kişiye dalası var da öyle rastgele gitmiş gibi [emoji23]

Bizim ülke insanı bayaa bi geriyor maalesef.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Ok7 » 26 Mar 2022, 08:15

Kendine göre zevki olmayan adam koluna saat takmak istediğinde 100 dolara saat almak varken niye 250 dolara alsın ? Sen bisey ogrenememissin malesef ama genede şükret iyidir [emoji6]

Ayrıca konuda bahsi geçen ayristirdiginiz insanlar için 150 dolar büyük para. Anlamadığı ne olduğunu bilmediği veya beğenmediği plastik saat için 150 dolar çöpe atmazlar yani
Kullanıcı avatarı
Ok7

Mesaj danGerfuLL » 26 Mar 2022, 08:22

Ok7 yazdı:Kendine göre zevki olmayan adam koluna saat takmak istediğinde 100 dolara saat almak varken niye 250 dolara alsın ? Sen bisey ogrenememissin malesef ama genede şükret iyidir [emoji6]

Ayrıca konuda bahsi geçen ayristirdiginiz insanlar için 150 dolar büyük para. Anlamadığı ne olduğunu bilmediği veya beğenmediği plastik saat için 150 dolar çöpe atmazlar yani
Tartışmak istediğimden dolayı yazmıyorum. Ancak ülkede asgari ücret 300 $ bile değilken mesele zevkten öteye geçiyor. Hani o aradaki 150 $lik zevk dediğimiz şey ekonomiye ağır geliyor.

Neyse ben yine de bir şey öğrenememiş olayım.

Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj cemhk » 26 Mar 2022, 08:49

prx yazdı:tamam swatch ta omega niye yaziyo
comarketing iste, orada Omega yazmasa iki gunde 23 sayfa mesaj olur muydu?

Benim gozumde musteri bi mali talep eden ve de onu alabilecek maddi gucu olan kisidir. Ornegin ben Ferrari icin bir musteri degilim. Dolayisiyla bu ikisinden biri yoksa zaten bu saatin musterisi degilsinizdir.
Kullanıcı avatarı
cemhk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Google [Bot] ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners