Vostok Amphibian bak覺m覺 ve Cengiz Usta ile tan覺mam

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Vostok Amphibian bak覺m覺 ve Cengiz Usta ile tan覺mam

Mesaj braveagle72 » 09 Kas 2021, 19:23

ncelikle herkese selamlar;

Bu yaz覺y覺 benim gibi hi癟 saat bak覺m覺 yapt覺rmam覺 ve Cengiz Usta gibi ad覺n覺 s覺k癟a duyduumuz deerli bir zanaak璽r覺n saatlere ve saat severlere kar覺 tutumunu bilmeyenlere g羹zel bir 繹rnek olmas覺 i癟in yazmak istedim.

Ge癟en hafta sat覺n ald覺覺m Vostok Amphibian 090 kasa saatimin 癟al覺mamas覺 羹zerine forumda 癟ounluun ad覺n覺 s覺k癟a and覺覺 ve takdirini kazanan Bengi Saat Cengiz Dede'nin yolunu tuttum. Saatimi sat覺n ald覺覺m sat覺c覺 癟al覺t覺覺n覺 s繹ylemesine ramen 癟al覺mamas覺 nedeni ile ne yapaca覺ma karar verememitim. Ya direk geri iade edecektim yada Cengiz Usta'n覺n maharetli ellerine b覺rakacakt覺m.
Cengiz Ustaya urad覺m; saatimi deerlendirebilmek i癟in b覺rakmam覺 ve akam saatlerinde de bilgi vereceini belirtti. Saatimin genel durumu 癟ok iyiydi; 癟elik kasas覺 ve cam覺nda sorun yoktu. Metal kordonu k羹癟羹kt羹, saniye ibresi k覺sayd覺 (muhtemelen kesilmiti) ve en 繹nemli s覺k覺nt覺s覺 癟al覺m覺yordu.

Sat覺c覺n覺n koyduu fotolar:
Resim

Cengiz Usta saatimi inceleyerek dedii gibi akam saatlerinde mesajla bilgi verdi; "genel olarak diri bir saat. Yalar覺 tamamen kurumu ve a覺nma s羹reci balam覺. 襤yi bir bak覺mla ve a覺nan birka癟 yata覺n覺 d羹zelterek uzun y覺llar 癟al覺acak h璽le gelir". Cengiz Usta'n覺n verdii bilgileri de dikkate alarak 繹nerdii ekilde bak覺m yap覺lmas覺na karar verdim. Cengiz Usta saatimi s繹z verdii g羹n teslim etti; saatimin k覺sa olan saniye ibresi deitirilmi, k覺sa olan kordonuna ek yap覺lm覺 ve 癟al覺覺r halde.

Saatimin son durumu:
Resim

Resim

Cengiz Usta'n覺n neden s覺k癟a an覺ld覺覺n覺 ve takdir edildiini kendisi ile tan覺覺nca daha iyi anl覺yorsunuz. Kendisi nazik癟e ve s覺k覺lmadan sorular覺n覺z覺 cevapl覺yor ve bilgilendiriyor. Saatinizle ilgili yap覺lacak ilemleri ayr覺nt覺l覺 olarak bildiriyor, 繹neriler sunuyor ve karar覺n覺za g繹re de gerekli ilemleri yap覺yor.

Cengiz Ustaya buradan bir kez daha teekk羹r etmeyi bir bor癟 biliyorum. Ayr覺ca forum 羹yelerine de b繹yle deerli ustalar覺 bizlerle tan覺t覺rd覺klar覺 i癟in de ayr覺ca teekk羹rler.

Ayr覺ca u notu da eklemeliyim; Cengiz Usta pandemi nedeni le sadece Sal覺 Ve Perembe g羹nleri Sirkeci'deki at繹lyesinde. dier g羹nler ise evinde 癟al覺覺yor
Kullan覺c覺 avatar覺
braveagle72
 
Mesajlar: 144
Ya: 52
Kay覺t: 02 Haz 2018, 18:45
Konum: 襤stanbul

Re: Vostok Amphibian bak覺m覺 ve Cengiz Usta ile tan覺mam

Mesaj bengisaat » 09 Ara 2021, 21:11

Merhaba Erhan
G羹zel yorumlar覺n 繹vg羹lerin i癟in teekk羹r ederim,her zaman belirttiim gibi saat severlerin ,saatini 繹nemseyenlerin saatleri i癟in marka model,ucuz saat pahal覺 saat gibi k覺s覺tlama koymuyorum. Biliyorum ki saatinizin k覺ymeti parayla 繹l癟羹lmez .
襤imi bu sorumluluk bilincinde yaparak 繹vg羹lerinize lay覺k olmaya 癟al覺覺yorum.
Saatini g羹le g羹le kullan .
2 y覺l garantili olsa da 癟ay覺m覺z kahvemiz 繹mr羹m羹z yettiince haz覺r olacak..
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat
 
Mesajlar: 1106
Ya: 62
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39
Konum: Ayval覺k

Re: Vostok Amphibian bak覺m覺 ve Cengiz Usta ile tan覺mam

Mesaj braveagle72 » 09 Ara 2021, 22:14

ok teekk羹r ederim. Sizin gibi iini seven ve deer veren deerli ustalar覺m覺z覺 tan覺mak 癟ok k覺ymetli. Deerli insanlar yaarken takdir edilmeli. Bir ekilde forumumuz arac覺l覺覺yla isminizi duyan ve sizi merak eden deerli saat severlere en az覺ndan yaad覺覺m k羹癟羹k de olsa bir tecr羹bemi/an覺m覺 izniniz olmadan paylaarak saat konusuna ve saat severlere yakla覺m覺n覺z覺 klavyem d繹nd羹羹nce anlatmaya 癟al覺t覺m.

Saatime deer katman覺z ve k覺sa da olsa deerli sohbetiniz i癟in tekrar teekk羹r ederim. Sayg覺lar...
Kullan覺c覺 avatar覺
braveagle72
 
Mesajlar: 144
Ya: 52
Kay覺t: 02 Haz 2018, 18:45
Konum: 襤stanbul


D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 30 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners