Bu kadar gelen San Martin tavsiyesinden sonra markadan seçim yaptım. Ama son dakika bir tane Pagani Design gördüm ve çok beğendim. Onu aldım. Hem sordum hem başka marka aldım.

İnşallah Pagani de fena değildir diyelim. Geldiğinde paylaşırım.
Selamlar
Etyg yazdı:Bende ilk Homage Pagani Design 1690 2021 de sunulan modelinden edindim. Gerçekten güzel... Seiko nh35 mekanizma safir cam 200 m
LND-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mlm yazdı:Bu arada benim 2 ayı geçkin süredir yolda olan bir Doxa Sub homage’ım var ama henüz memleket sınırları içinde görünmüyor. Hollanda’dan kargolanmıştı halbuki.mlm yazdı:Sinan abi bir de Pagani Design’ın son çıkardığı Explorer II GMT modellerinin diğer modellerine kıyasla kalite hisleri çok daha yüksek. San Martine yakınsamış diyebilirim.
Birkaç tane de Explorer modeli çıkardılar sonradan, incelemelerde fena görünmüyorlar.
Marka modelini merak erenler için Tactical Frog Doxa homage.
Çok hoş görünüyor. Linki var mıdır ?recepergun yazdı:Merhabalar,
Seagull 1963 takibindeyken ve gerçekten almalı mıyım diye karar verememişken, Hamilton Pandayı anımsattığı ve henüz Hamilton'ı alamayacağım için bu modele düşmüş durumdayım. Ayrıca 3 boyutlu redstar klasiklere göre ayrı bir hava katmış diye düşünüyorum. Fikrinizi öğrenmek isterim, sizce klasik bir 1963 mü yoksa revize edilmiş panda mı?
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbette Seakoss olarak geçiyor.esenturk yazdı:Çok hoş görünüyor. Linki var mıdır ?recepergun yazdı:Merhabalar,
Seagull 1963 takibindeyken ve gerçekten almalı mıyım diye karar verememişken, Hamilton Pandayı anımsattığı ve henüz Hamilton'ı alamayacağım için bu modele düşmüş durumdayım. Ayrıca 3 boyutlu redstar klasiklere göre ayrı bir hava katmış diye düşünüyorum. Fikrinizi öğrenmek isterim, sizce klasik bir 1963 mü yoksa revize edilmiş panda mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
recepergun yazdı:Merhabalar,
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 231 misafir
|