https://images.app.goo.gl/VxdeomdyEHVHs85s5
Oguzhanm yazdı:Hayret katsayım giderek artıyor...abice yazdı:+1ercment45 yazdı:fbC yazdı:San Martin az bir farkla kadrana istediğiniz yazıyı yazıyor. TSF logosunu da işlemekte zorluk olacağını sanmıyorum.copycat yazdı:[quote="raven"]Tsf homeage başlığının açılma zamanı gelmiş gibi görünüyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok mantıklı bir hareket olur aslında. Diğer tsf special edition çalışmaları gibi, bir model üzerine forum logosu eklenip yapılabilir aslında. Belki toplu alım olursa fiyat tekrar değerlendirilir. Hem bu sefer bütçe çok fazla olmadığı için, katılım daha fazla olabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SelAc yazdı:Bu başlık açıldığından beri aklıma bu karikatür geliyor.![]()
https://images.app.goo.gl/VxdeomdyEHVHs85s5
Oguzhanm yazdı:Hayret katsayım giderek artıyor...abice yazdı:+1ercment45 yazdı:fbC yazdı:San Martin az bir farkla kadrana istediğiniz yazıyı yazıyor. TSF logosunu da işlemekte zorluk olacağını sanmıyorum.copycat yazdı:[quote="raven"]Tsf homeage başlığının açılma zamanı gelmiş gibi görünüyor
Çok mantıklı bir hareket olur aslında. Diğer tsf special edition çalışmaları gibi, bir model üzerine forum logosu eklenip yapılabilir aslında. Belki toplu alım olursa fiyat tekrar değerlendirilir. Hem bu sefer bütçe çok fazla olmadığı için, katılım daha fazla olabilir.
Oguzhanm yazdı:Hayret katsayım giderek artıyor...abice yazdı:+1ercment45 yazdı:fbC yazdı:San Martin az bir farkla kadrana istediğiniz yazıyı yazıyor. TSF logosunu da işlemekte zorluk olacağını sanmıyorum.copycat yazdı:Tsf homeage başlığının açılma zamanı gelmiş gibi görünüyor
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: yaman20 ve 51 misafir
|