mrtkrks yazd覺:ok komplo teorisi okumuumdur ama bu baya fantastikmi. Alt s覺ralara d羹en iletileri avlayan akbabalar flnfsenturk yazd覺:Bu saat i癟in forumda kimse ilgilenmez diye d羹羹n羹yorum. Muhtemelen "Yauww garda覺m bu saat 100-200 lira zaten ne ura覺yon 癟izik giderecem diye, at gitsin yenisini al覺rs覺n" diye cevap vereceklerdir.
Forumdaki arkadalar 10bin lira ve 羹st羹 saatler i癟in ilgi g繹steriyor genelde. Hele hele 90-100bin liral覺k Rolex marka saatler hakk覺nda bal覺k a癟覺yorsan覺z a癟t覺覺n覺z bal覺a mesaj ya覺yor. Ama b繹yle 100-200 liral覺k bir Casio F91 i癟in bal覺k a癟覺yorsan覺z bal覺覺n覺z覺n 羹zerinde akbabalar u癟uuyor ki o bal覺k alt s覺ralara d羹羹p 繹l羹nce yesinler diye.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Bir de 繹yle bir fantastik bir komplo teorisi, biraz korku filimi, biraz da dramay覺 and覺ran irrasyonel bir 繹tekiletirme var forum 羹yeleri aras覺nda. Bunu da bahsetmek isterim ki gece r羹yan覺za girsin bu durum.
Mesela ben bir bal覺k a癟覺yorum ve diyorum ki "Arkadalar 1000 ile 1500 aras覺nda bir b羹t癟em var. Hangi Casio G-Shock'u 繹nerirsiniz" diyorum bir anda hurrraa bal覺a 繹neri ya覺yor.
1-)"Ben olsam o paraya Orient otomatik saat al覺rd覺m. i癟inde falanca mekanizma var"
2-) Yok ben orient almazd覺m 2nci el Seiko SKX al覺rd覺m. Ger癟i 羹retimi durdu ama internet 羹zerinden bulabilirsin.
3-) Ben yurt d覺覺ndan Tissel al覺rd覺m. AliExpressten u fiyata veriyorlar.
Yok ben Steinhart al覺rd覺m, ben Longiness al覺rdim, yok i癟inde SDW-2213 mekanizmas覺 var falan. Ben 羹st羹ne u kadar daha katard覺m bunu al覺rd覺m...
Yani arkada覺n 1000 lira paras覺 var pilli Casio GShock saat alacak ama 繹nerilerin tamam覺 otomatik saat 羹zerine 羹stelik de hepsinin fiyat覺 belirtilen b羹t癟eden daha y羹ksek. Yani ac覺ya merhem olmak yerine tuz bas覺l覺yor bir yerde.