TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj justaguy » 31 Oca 2020, 15:49

Arkadaşlar eğer cep telefonundan whatsapp linkine tıkladığınızda sürekli "apple store" vb. açılıyorsa, üzerine basılı tutup, "open in safari" demeniz gerekiyormuş. Ben çok uğraştığım için paylaşmak istedim. Selamlar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
justaguy

Mesaj Ankthas » 04 Şub 2020, 15:40

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Çağatay abiyle ilgili güzel haberler var, çevresine tepki veriyor, hastaneden çıkıp evde bakıma geçecek. Malum bu durum ciddi bir masraf kapısı açacak aile için. Bildiğiniz üzere bu hususta bir whatsapp grubu kurduk, amacımız TSF olarak düzenli bir şekilde ay başlarında(şu anda her ayın ilk cuması) toplu bir parayı aileye ulaştırmak. Herkes elinden geldiği kadar bir miktarı forumca tanınan, güvendiğimiz bir kişi olan Hasan Özburun(Hozburun) Bey'e iletiyor, o da toplanan parayı aileye gönderiyor. Bu cuma toplu bir para ulaşacak aileye, şimdilik 1500 TL'yi geçtik, sizlerin yardımıyla bu miktarı daha da arttırmayı hedefliyoruz.

İster whatsapp grubuna katılarak, isterseniz direkt Hasan Bey'in aşağıda vereceğim hesabına göndererek bağışınızı yapabilirsiniz. Böylece ailenin bir aylık ev kirasını ya da tutulacak bakıcının maaşını biz karşılamış olacağız ve ailenin omuzlarından bi tane bile olsa yükü alıp hafifletmiş olacağız. En azından düşünecekleri bir kalem eksilsin istedik. Eğer aileye direkt yardım yapmak isterseniz de yine Çiğdem Hanım'ın hesabını altta paylaşıyorum. Haydi TSF olarak gücümüzü gösterelim, bu zor zamanında forumdaşımızın yanında olalım!

TSF Whatsapp Grubu, katılım linki:
https://chat.whatsapp.com/GFcEb7jHr2a9HRoZLx1Z3u

TSF bağış hesabı:
İsim soyisim: Hasan Özburun
IBAN no: TR59 0003 2000 0000 0077 1287 97
NOT: Dekont açıklamasına lütfen bu ibareyi ekleyelim: "Çağatay Akgün için yapılan sağlık yardımı"

Maradona Çağatay Akgün'ün eşinin hesap bilgileri:
İsim soyisim: Çiğdem Akgün
IBAN no: TR04 0004 6000 6488 8000 2678 86
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj cbmad » 04 Şub 2020, 16:53

Ankthas yazdı:Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Çağatay abiyle ilgili güzel haberler var, çevresine tepki veriyor, hastaneden çıkıp evde bakıma geçecek. Malum bu durum ciddi bir masraf kapısı açacak aile için. Bildiğiniz üzere bu hususta bir whatsapp grubu kurduk, amacımız TSF olarak düzenli bir şekilde ay başlarında(şu anda her ayın ilk cuması) toplu bir parayı aileye ulaştırmak. Herkes elinden geldiği kadar bir miktarı forumca tanınan, güvendiğimiz bir kişi olan Hasan Özburun(Hozburun) Bey'e iletiyor, o da toplanan parayı aileye gönderiyor. Bu cuma toplu bir para ulaşacak aileye, şimdilik 1500 TL'yi geçtik, sizlerin yardımıyla bu miktarı daha da arttırmayı hedefliyoruz.

İster whatsapp grubuna katılarak, isterseniz direkt Hasan Bey'in aşağıda vereceğim hesabına göndererek bağışınızı yapabilirsiniz. Böylece ailenin bir aylık ev kirasını ya da tutulacak bakıcının maaşını biz karşılamış olacağız ve ailenin omuzlarından bi tane bile olsa yükü alıp hafifletmiş olacağız. En azından düşünecekleri bir kalem eksilsin istedik. Eğer aileye direkt yardım yapmak isterseniz de yine Çiğdem Hanım'ın hesabını altta paylaşıyorum. Haydi TSF olarak gücümüzü gösterelim, bu zor zamanında forumdaşımızın yanında olalım!

TSF Whatsapp Grubu, katılım linki:
https://chat.whatsapp.com/GFcEb7jHr2a9HRoZLx1Z3u

TSF bağış hesabı:
İsim soyisim: Hasan Özburun
IBAN no: TR59 0003 2000 0000 0077 1287 97
NOT: Dekont açıklamasına lütfen bu ibareyi ekleyelim: "Çağatay Akgün için yapılan sağlık yardımı"

Maradona Çağatay Akgün'ün eşinin hesap bilgileri:
İsim soyisim: Çiğdem Akgün
IBAN no: TR04 0004 6000 6488 8000 2678 86

düzenli ödeme ailenin önünü görmesi ve maddi olarak biraz rahatlaması için çok faydalı olacaktır. memurlar için ayın 15inde yapılacak ödemeler sonrası daha da iyi bir toplam çıkar umuyorum. dünyanın bin türlü hali var maalesef, maradona'ya tekrar acil şifalar ve kolaylıklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
cbmad

Mesaj mexon » 05 Şub 2020, 03:09

Forumu çok aktif kullanmıyorum fakat başlığı gördüm hepimiz insanız ve birbirimize yardım etmeliyiz en yakın sürede inşallah düzelir öğrenci halimle ufak bir bağışta benden olsun. Buradan kalbi güzel insanlara selamlar...
Kullanıcı avatarı
mexon

Mesaj vysaknc » 24 Şub 2020, 10:17

Çağatay'ın sağlığı ile ilgili yeni bir haber yokmu arkadaslar..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj Umutt » 01 Mar 2020, 16:43

Selamlar arkadaşlar,

Son durum da Ahbap grubu da yardım için devreye girmiş ve aileye kira ve bez yardımı yapılmış.Ayrıca Çağatay için Bilge Hayatlar Yaşam Merkezi ile anlaşılmış. Geçiş için enfeksiyonun geçmesi bekleniyor.

Bilinci yavaş yavaş yerine geliyor, boynunu oynatmaya başlamış, bugün de sol kolunu oynatmış. İnşallah rehabilitasyon merkezine geçtikten sonra, iyileşme sürecinin daha da hızlanması bekleniyor.

Son olarak aile, forum üyelerine defalarca teşekkür etti destekler için.

Daha güzel haberlerini de paylaşmak dileğiyle..

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj MehmetKaratürk » 01 Mar 2020, 22:02

Maşallah
Rabbim eşine çocuğuna ve sevdiklerine bağışlasın
Daha güzel haberlerini alalım inşallah....
Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
Kullanıcı avatarı
MehmetKaratürk

Mesaj mturann » 02 Mar 2020, 10:08

Çok sevindim. İnşallah daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
mturann

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 72 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners